четвъртък, 21 ноември 2019 г.

Малката дъщеря на Ицо Хазарта – Лора, разказва за връзката с бащата си в „Търси се“ - тази неделя от 11:00 ч. по bTV

Най-успешният български рап изпълнител - Ицо Хазарта ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ - тази неделя , 24 ноември, от 11:00 ч. по bTV. Макар ревностно да пази личния си свят вече дълги години, Христо Петров ще допусне водещите Нели и Меги до най-съкровеното си пространство.
За първи път в телевизионен ефир едно прекрасно момиче ще разкрие какъв е Ицо Хазарта като баща. Това е неговата по-малка дъщеря Лора, която дава първото си интервю именно в „Търси се“. Журито на „България търси талант“ има и по-голяма дъщеря - Аделина, която вече върви по свой път в живота. Лора разкрива, че баща й е изключително добър кулинар и най-много обича да й прави пържоли. И смята, че двамата си приличат най-много по чувството си за хумор. „Най-често ходим на Витоша и караме колелета. Той е много умен и забавен! Той е супер баща!“ , споделя тя. И признава: „Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка.“
„По-скоро не бих я подкрепил в желанието й да се занимава с музика. Ако иска да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни ядове, заради това, че е мое дете. От друга страна обаче искам да направя така, че моите деца да са умни, добри и възпитани и с техния си акъл да влизат в живота. Каквото тя реши!, казва Ицо в откровен разговор в студиото на „Търси се“.
„Изобщо не можем да сравняваме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава много и на много те учи. Децата, жена ми, близките – това е! Те са най-важното! Музиката си е друго!“, признава с емоция рап изпълнителят. Малката му дъщеря ще го предизвика да покаже как рита топка.
Часове преди първия полуфинал на живо на „България търси талант“ Славена Вътова и Любен Дилов – син ще споделят емоциите и усещанията си от това да са рамо до рамо с Ицо в най-шоуто. „В коментарите си и към участници на него не са му необходими 10 изречения. Той може да употреби една дума, която ще бъде най-точната“, казва Славена.
„Парадоксално за човек с неговия успех, толкова години на сцената, че той е изключително нелъстив за слава и да си налага егото някъде. Даже понякой път имам чувството, че е неувереен и е много деликатен“, споделя и Любо Дилов. Той ще предизвика Ицо да каже някое от любимите си стихотворения. Кое ще избере „социалният поет“  – зрителите на bTV ще разберат в неделя от 11:00 часа в „Търси се“ по bTV.
От приятелския му кръг, извън публичността, Нели и Меги ще срещнат Ицо с един от най-близките му хора – неговия бизнес партньор и приятел Петър. Той ще обрисува връзката им като „между двама интроверти, които винаги има какво да си кажат“. В момента Ицо учи гръцки език и Петър ще го предизвика да покаже напредъка си в едно изречение. Как ще се справи с тази провокация рапърът - в неделя от 11:00 ч. по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!