събота, 16 ноември 2019 г.

"Малката вдовица" - нов индийски сериал от 04-и декември по DIEMA FAMILY

DIEMA FAMILY започва да излъчва нов индийски сериал...

"Малката вдовица" (Sagar Ki Gangaa) стартира на 04-и декември (сряда) и ще се върти всеки делник от 20:00 до 21:00 часа с повторения на следващия ден от 12:00 до 13:00 часа по Diema Family.

Продукцията се излъчва в Индия от март 2015 г. до юни 2017 г. и се състои от 595 епизода по 25 минути.

Историята:
Сериалът разказва за дете на име Ганга, което става вдовица в същия ден, в който се омъжва. Съпругът ѝ и баща ѝ, с когото са много близки, са убити в бунт във Варанаси. Поредицата проследява бобрата на Ганга да живее щастливо, противопоставяйки се на ограниченията, поставени от вдовиците в обществото, въпреки крехката си възраст, на която не е знаела значението на брака. Тя е осиновена от адвокат на име Ниранджан и съпругата му Мадхви, които бързо я приемат за своя дъщеря. Ниранджан и Мадхви имат още два деца - Пулкит и Шагар. Майката на Ниржандан - Амаджи - не харесва Ганга и започва да се държи с нея като със слуга. Въпреки държанието на старата, Ганга се привързва към нея и винаги изпълнява нарежданията ѝ. Ганга и Шагар стават големи приятели. Един ден обаче той се мести да живее в Лондон, за да учи. Амаджи и Мадхви изпращат нарочно Шагар в Англия, тъй като смятат, че Шагар ще се отчужди от тях, ако продължава да живее под един покрив с Ганга.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

2 коментара:

  1. Здравейте а Дали Диема Фемили до края на тази година ще изльчи нов латино сериал или на Телевиса или на Телемундо в ефира си
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!