сряда, 9 октомври 2019 г.

„VIRAL” се завръща с още по-звезден каст и повече от интригуващ втори сезон

Дългоочакваният втори сезон на изключително успешния уеб сериал на продуцентите от 7Talents, „VIRAL“ стартира съвсем скоро във Vbox7.com.  След отворения и повече от неочакван финал на първи сезон, който остави зрителите без дъх, нетърпеливите феновете на сериала ще имат възможността да гледат новите епизоди, за да разберат дали истината ще възтържествува и ще има ли възмездие. Очаква ни още по-интригуваща история и развръзка на всички наситени с обрати сюжетни линии до момента. >> https://bit.ly/2OuS8rl
И във втори сезон ще видим истински звезден каст, като в него ще участват цяла плеяда популярни лица – инфлуенсъри, риалити звезди, актьори и изпълнители от различни музикални жанрове. Сред тях са звездите от първи сезон – Калина Иванова, Кристиан Кирилов (популярни с ролите си на Симона и Митко от успешния риалити сериал „София – Ден и Нощ“), изпълнителите Галин, Лидия и DIONA, актьорът Мартин Смочевски, инфлуенсърите Йоанна и Елеонор Петрови и геймърът Евгени Николов, по-познат в интернет средите като Gothika47.
Към тях ще се присъединят и други български любимци. Част от тях са Кристиян Ненков (познат като забавния и винаги пълен с идеи Коки от „София – Ден и Нощ“) и младата певица DESSITA, набираща все по-голяма популярност сред младата аудитория.
„VIRAL“ разкрива какви са опасностите, които крият славата и лъскавият живот на младите хора, с безброй последователи в социалните мрежи.
Още с първия си сезон бляскавият уеб сериал набра популярност изключително бързо, а фен базата му скочи до десетки хиляди последователи. Сезонът завърши изключително успешно с над 4 милиона гледания на всички платформи със своите 12 епизода.
Пред какви драматични предизвикателства ще бъдат изправени героите във втори сезон на „VIRAL“? Не пропускайте да разберете в хитовия уеб сериал тази есен, отново всеки понеделник и четвъртък, ексклузивно във Vbox7.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!