неделя, 13 октомври 2019 г.

Премиера: Марк Уолбърг и Джон Малкович попадат в заплетена конспирация тази вечер по NOVA

Гледайте премиера на политическия трилър „22-ра миля“ днес от 22.30 ч.

Тази неделя ефирът на NOVA ще предложи високо адреналиново изживяване с премиерата на филма „22-ра миля“ от 22.30 ч. Напрегнатият трилър ще потопи почитателите на екстремните преживявания в историята на елитния разузнавач Джеймс Силва, който се впуска в опасна и заплетена битка с „големите на деня“. Задачата му е сред най-ценените и трудни за изпълнение – да опази и разпространи истината.

С помощта на секретното подразделение "Призраци" верният на себе си Джеймс започва да прави всичко по силите си да изведе от Индонезия полицай, притежаващ доказателства за корупция във висшите политически кръгове. Мисията на агента се оказва по-трудна от очакваното - предотвратяване на атака срещу САЩ. За да се спасят и стигнат до спасителния самолет, Джеймс и неговите командоси разполагат с 90 минути, за да изминат разстоянието от 22 смъртоносно опасни мили.

В главната роля на елитния разузнавач зрителите ще видят номинирания за два „Оскара“ Марк Уолбърг, познат с изявите си в хитови заглавия като „От другата страна“, „Боецът“ и щурата комедия „Приятелю, Тед“. В „22-ра миля“ участие взимат също големия Джон Малкович, Ико Увайс и Лорън Коан. Лентата получава номинация за специални ефекти и е четвъртият съвместен проект на режисьора Питър Бърг и Марк Уолбърг.

Не пропускайте да видите изхода от сложната ситуация в развръзката на премиерния филм „22-ра миля“ тази неделя от 22.30 ч. по NOVA

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!