събота, 12 октомври 2019 г.

Холи Бери е "Идеалната непозната" по NOVA

Гледайте трилъра тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Холивудските звезди Холи Бери и Брус Уилис се впускат в опасна двойна игра в изпълнения с динамика и напрежение трилър "Идеалната непозната" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Двамата актьори сменят самоличностите си с лекотата, с която хората се преобличат в сюжета на тази заплетена история, която е дело на един от ветераните в жанра на криминалния трилър – режисьорът Джеймс Фоли.

Холи Бери влиза в ролята на разследващия репортер Роуина Прайс, която разбира, че убийството на нейна приятелка може би е свързано с бизнесмена Харисън Хил (Брус Уилис). Затова тя решава да мине под прикритие, представяйки се за две изкусителни жени: Катрин, секси служителка в агенцията му и Вероника, прелъстителка, с която той се среща в интернет. Колкото повече Роуина се приближава към истината, толкова по-ясно тя разбира, че хората са готови на всичко, за да защитят тайните си…

Не пропускате развръзката в трилъра "Идеалната непозната" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!