неделя, 13 октомври 2019 г.

Анджелина Джоли и Брад Пит в страстна конспирация по NOVA

Гледайте хитовия екшън-трилър “Мистър и мисис Смит“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Анджелина Джоли и Брад Пит се впускат в страстна битка на живот и смърт един срещу друг в екшън-трилъра “Мистър и мисис Смит“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Хитовата лента бележи отношенията на двете звезди и в реалния им живот, а режисьор на филма е Дъг Лайман, известен с работата си по кино поредицата за агента Джейсън Борн. Актьорското съзвездие се допълва от Мишел Монахан, Адам Броуди, Винс Вон и Кери Уошингтън.

Джон и Джейн Смит са обикновена семейна двойка, живеят нормален живот в обикновено предградие и имат обикновени професии. Но тайната им самоличност на наемни убийци не може да се нарече "обикновена". Нито Джейн, нито Джон знаят тайните си, докато изненадващо не се оказват мишени един на друг.

Какво ще научат за себе си и за партньора си, гледайте развръзката в екшън-трилъра “Мистър и мисис Смит“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!