неделя, 13 октомври 2019 г.

Семеен филмов следобед днес по NOVA

Гледайте „Спасен от любов“ от 12.30 ч. и „Кафене на любовта“ от 14.10 ч.

Много вълнуващи приключения предстоят с новите екранни герои този следобед по NOVA. В търсене на сигурен дом малко куче се оказва в ролята на купидон за Кейт и Ерик в премиерния романтичен филм от 2019 г. „Спасен от любов“. Младите самотни родители се спират на едно и също куче след неспирните молби на децата им да се сдобият с домашен любимец. Ще намерят ли двамата път един към друг и ще се намери ли постоянен дом за очарователния любимец? Зрителите могат да проследят днес от 12.30 ч.

Семейният филмов маратон продължава с историята на „Кафене на любовта“ от 14.10 ч. Лентата разказва за сладката архитектка Меган, която работи върху амбициозен проект, като едновременно с това се старае да се справи и с проблеми в личния си живот. За черешка на тортата тя среща Джо, нейна стара любов, който преди години е разбил сърцето й. Режисьор е Майк Роб, а в главните роли влизат Сара Джейн Морис и Андрю Уолър.

Не пропускайте да се насладите новите филмови истории „Спасен от любов“ от 12.30 ч. и „Кафене на любовта“ от 14.10 ч. по NOVA

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!