събота, 12 октомври 2019 г.

Приятелства, корабокрушение и любов по NOVA

Гледайте филмите „Робинзон Крузо” от 13.00 ч. и „Десет неща, които мразя у теб” от 14.50 ч. по NOVA

Спиращи дъха приключения очакват зрителите с Пиърс Броснан във филма „Робинзон Крузо” от 13.00 ч. по NOVA. Героят убива свой приятел в дуел, за да защити любовта си към любимата жена. Това налага да напусне Великобритания за известно време. След океанска буря корабът се разбива край бреговете на непознат остров. Оцелял и сам на необитаемия остров Крузо среща дивака Петкан, с когото минават през куп премеждия и стават верни приятели.

Филмовият кино маратон по NOVA продължава в 14.50 ч. с романтичната комедия „Десет неща, които мразя у теб”, който разказва за сестрите Кат и Бианка, които са коренна противоположност една на друга.

Камерън си пада по Бианка, но според семейните правила сестрите могат да излизат, само ако са заедно. На помощ на Камерън идва лошото момче Патрик Верона (Хийт Леджър) – единственият, способен да се справи с опърничавата сестра Кат. В главните роли са покойния актьор Хийт Леджър и актрисата Джулия Стайлс, партнират им Джоузеф Гордън-Левит и Ларида Олейник.

Не пропускайте „Робинзон Крузо” от 13.00 ч. и „Десет неща, които мразя у теб” от 14.50 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!