петък, 11 октомври 2019 г.

Силата на приятелството и новите приключения на Баданаму по JimJam през ноември

Представяме ви акцентитe и премиерите през ноември 2019 по детския телевизионен канал JimJam.

Премиера
Кипър
От 18-ти ноември, всеки ден в 12.29, 12.39, 16.30, 16.40, 21.51и 22.01 ч.

Приятелите на Кипър са винаги до него, независимо дали му помагат през безсънна нощ или лекуват хълцането му. Дори когато той не се нуждае от това, приятелите на Кипър са нетърпеливи да му помогнат. А когато Тигър се разболее или пък малко коте се е изгубило, Кипър предлага своята помощ в замяна.

Специални JimJam маратони всеки уикенд!
Маратони на сериала „Баданаму и неговите кадети“
Всяка събота и неделя през септември от 10.05 ч.!

Този анимационен сериал представя света на Баданаму, който се променя – от света на ранните песнички за обучение по английски (в които има само щастие и радост), подходящи за най-малките деца – към свят на дуалистични приключения (в които има добри и зли герои) за деца в предучилищна възраст над 4 години. Публиката следва Баданаму и неговите смели кадети, докато те се борят срещу тъмните сили, запазвайки света на Баданаму в безопасност. Професор Пип и Попи се впускат заедно в лъкатушещ поток от приключения и вълнение. Нови противници, посветени на пакостите и унищожението, се появяват от тъмните гори отвъд Уондърууд и на кадетите ще са им е необходима цялата храброст, която имат, както и много внимателно мислене, за да успеят да ги спрат.

Учи и играй! Тематични образователни блокове
Всеки ден от 9.00 до 10.00 ч. и от 17.00 до 18.00 ч.

През ноември тематичните образователни блокове на JimJam ще представят нови епизоди от поредиците „Отгатни колко те обичам“, „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“ и „Меси отива в Окидо“

Отгатни колко те обичам

Този награждаван сериал представя един безкраен акварелен пейзаж на гъсти гори, мързеливи реки и слънчеви ливади, където е домът на две кафяви зайчета -  Малкото кафяво зайче и неговия баща – Голямото кафяво зайче. Малкото кафяво зайче задава на Голямото кафяво зайче вечния въпрос, "Отгатни колко те обичам?" и филмът продължава с това как в отговор двамата използват все по-големи и по-големи сравнения, за да покажат колко много се обичат. Сюжетът е простичък, но показва реално любовта, която зайчетата изпитват едно към друго и представя образователни истории за приятелство, семейни ценности и приключения.

Хари и неговата кофа, пълна с динозаври

Малкият Хари знае, че той е детето с най-голям късмет в света – получил е подарък, какъвто никой друг не притежава… кофа, пълна с играчки-динозавърчета, които оживяват, за да станат най-добрите му приятели. Тази кофа има тайна - използвайки силата й, Хари може да пътува с динозаврите си в удивителна земя на въображението, наречена Дино Свят.

Меси отива в Окидо

„Меси отива в Окидо“ е комедийно приключение, научно-образователен сериал, следващ едно любопитно, търсещо приключения и непокорно чудовище, наречено Меси, докато то намира отговорите за всичко, което едно малко дете иска да знае ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!