сряда, 16 октомври 2019 г.

"Свободен дух" (Erkenci Kuş) - нов турски сериал от 30-и октомври по bTV

bTV ще зарадва зрителите си със старта на един от най-дългоочакваните турски сериали у нас - романтичната поредица "Свободен дух" (Erkenci Kuş), позната още с оригиналния си превод "Ранобудна птица". Заглавието тръгва на 30-и октомври (сряда) и ще се излъчва всяка делнична вечер в 18:00 ч., на мястото на приключващия сезон на "Опасни улици".

"Свободен дух" е същински феномен в Турция още със старта си през 2018 г. Лентата на Star TV с участието на любимците на зрителите - Демет Йоздемир ("Стая 309", "С Русия в сърцето") и Джан Яман ("Любов на инат"), съдържа 51 епизода в оригинален формат от над 2 часа и половина, като в България броят на сериите ще е 160 (по 45 мин. всеки).

Историята:

Санем (Демет Йоздемир) работи в семейния магазин на баща си. Тя е енергична и изпълнена с живот, пълна противоположност на сестра си Лейле. Един ден родителите й я поставят пред избора или да приеме уреден брак, или да си намери работа. Така тя започва работа в същата фирма като сестра си. Скоро след това се запознава с Джан (Джан Яман) - синът на собственика на агенцията. Между тях пламва привличане и без да се усети Санем се озовава в средата на странни събития и интриги за власт в компанията.

Актьорите:

Освен вълнуваща история, "Свободен дух" ще очарова зрителите и с отличен актьорски състав. Тази година главните актьори от теленовелата - Демет Йоздемир и Джан Яман, спечелиха статуетки за "Най-добър актьор" и "Най-добра актриса" за ролите си в сериала. Те са носители на наградата "Murex d'Or", една от най-престижните за музика, кино и телевизия в Близкия изток. А поддържащите роли в сериала са поверени на Йозлем Токаслан, Джихан Ерджан, Ознур Серчелер и др.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

14 коментара:

 1. Здравейте кога ще бьде финальт на турският хит сериал Свободен Дух
  Кога Бтв ще пусне в ефира си сезон 14 на Турският хит екшьн сериал Опасни улици
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте кой сериал е по гледан и успешен Турският хит сериал Втори Шанс по Бтв или индиският хит сериал Остани с Мен по Нова Телевизия
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте колко сезона има Турският хит сериал Черна Роза по Нова Телевизия
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте кое е по гледано и успешено турският хит сериал Моят Живот по Нова Телевизия или бг предаването Комиците и приятели по Бтв
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
 5. Здравейте кога ще се разбере какво ще замести сериала хит Кой Кой е по Бтв Лейди и бразилският хит сериал Истинска Звезда по Бтв Лейди
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
 6. Здравейте кой сериали са по гледани и успешни в бг ефира турските или латино сериалите
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, еднакво гледани са. Поздрави!

   Изтриване
  2. Здравейте не е така
   Латино хит сериалите си имат свой фенове

   И турските

   Едните харесват латино хит сериали
   Други турски хит сериали
   Брагодаря ви   Лека вечер

   Изтриване
 7. Здравейте моля отговорете на вьпросите ми
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!