петък, 4 октомври 2019 г.

Канал Da Vinci представя храната на бъдещето

От науката, която стои зад генно модифицираните храни, до най-новите методи в земеделието - през октомври канал Da Vinci представя премиерната поредица от три части „Храната на бъдещето“ - на 21-ви и 28-ми октомври и на 4-ти ноември в 23:00 ч.
Плесен за вечеря. Закуска от насекоми. 3–D паста. Добре дошли в света на храните на бъдещето! Те може да ви звучат странно, но последните нововъведения по отношение на храните вече са на съседната маса. В първата част на поредицата ще бъдат представени някои иновации при храните - "засяване" на облаци, високотехнологична оранжерия без почва, специални таблетки от водорасли, и храна, която никога не се разваля… Любопитните новости ще продължат да присъстват и във втората част - фабрика за плесени, супермаркет със служители роботи, робот - готвач и огромна ферма, която отглежда насекоми за храна. В следващата част на поредицата ще видите и 3D принтирана паста, шейкове, които заместват храненията, вертикална ферма и ще навлезете в света на генните модификации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!