понеделник, 14 октомври 2019 г.

Прабългари бяха погълнати от Траки и Славяни в "Игри на волята: България"

Днес племето на Прабългари изчезна от „Игри на волята: България“. То беше най-малобройното племе и това беше причината да бъдат погълнати от другите две племена. Битката за територия се проведе само между Траки и Славяни, като освен за ключа от резиденцията те се бореха и кое племе първо да избира войн от Прабългари. „Не е приятно да те избират като продукт на пазара“, заключи Роберта. Племената стартираха от плажа и трябваше да плуват до понтон, там трябваше да развържат топка и да се върнат с нея на брега. На брега трябваше да я вкарат в коша и чак след това можеше да стартира следващият участник. Славяни се справиха по-бързо с шестте топки и заслужиха правото да са в лукса и да избират първи, а Траки ще са в рибарската хижа през тази седмица.

Първият избор на Славяни беше Роберта, защото според племето те имат нужда от жена и то силна такава. Траки от своя страна взеха Пламен, защото смятат, че той освен силен е и умен и има много силни качества. Вторият избор на Славяни беше Стоян. Те заявиха, че той е показал добри умения, а и не искат „изгнили ябълки“, какъвто смятат, че е Юлиян. Вторият избор на Траки беше най-труден, защото племето се чудеше между Венцислава и Юлиян. Венци е с контузена ръка и това беше основния мотив да не изберат нея, а в Юлиян. Повечето виждат в негово лице освен силен играч и голям манипулатор и тактик, който може да настрои племето. В крайна сметка Траки се спряха на Юлиян, като най-яростен противник на решението е Александър. Дали чувства заплаха за трона си и дали Юлиян няма да го измести, ще разберем в следващите дни.

Венцислава не беше избрана от нито едно племе. „Яд ме е, че си тръгвам без битка“, сподели военната. Каква ще бъде нейната съдба и ще се завърне ли в предаването, ще разберем утре вечер от 21:00 часа по NOVA. Отново утре ще видим и първата капитанска битка, която ще се проведе само между двама капитани, тези на Траки и Славяни. Как ще бъдат избрани капитаните, каква ще е битката, кой ще спечели и каква ще бъде наградата му, ще видим утре вечер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!