четвъртък, 17 октомври 2019 г.

"Вятърничав" - нов турски сериал е закупен в България

Най-гледаният сериал за 2019 г. в Турция идва и в България! "Вятърничав" е поредното касово заглавие, на което зрителите у нас предстои да се насладят в роден ефир. Сделката за продажбата на мелодрамата е сключена преди броени часове, като България е сред първите страни, откупили правата за излъчването й.

В Турция "Вятърничав" тръга на 15-и март тази година и моментално грабна сърцата на зрителите в южната ни съседка. Главните роли се изпълняват от младите актьори Акън Акънозю и Ебру Шахин, които се превръщат в любима екранна двойка на всички меломани. До момента от поредицата са показани 16 епизода, като преди месец в ефир стартира и втори сезон.

Историята:
Миран Асланбе (Акън Акънозю) й е бизнесмен, който е дошъл в Мидят от Истанбул. Той предлага на Насух Шадоолу (Ебру Шахин) нещо повече от делово партньорство - иска ръката и сърцето на една от внучките му Реян. Но главата на това могъщо семейството има други планове. Насух възнамерява да даде на Миран другата си внучка - Ярен. Решението на двамата мъже дълбоко ще засегне съдбата на двете момичета, влюбени в един и същи мъж. Как ще повлияе на двете семейства любовта, която се заражда на хилядолетните земи на Мидят? Ще могат ли да бъдат заедно красивият бизнесмен от Истанбул и момичето, за чиято красота в Мидят се носят легенди? Това е историята на двама млади, които се влюбват от пръв поглед, но им предстои да преодолеят големи изпитания.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!