Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Застреляната в „Младост“ жена е имала криминални прояви

„Извеждаме абсолютно всички версии по убийството. Към момента мотив не можем да посочим, тъй като трябва да направим анализ на доказателст...

„Извеждаме абсолютно всички версии по убийството. Към момента мотив не можем да посочим, тъй като трябва да направим анализ на доказателствата и данните, които ще съберем. Жертвата е на 47 години с криминални регистрации. Те са за измами”, обяви директорът на СДВР Георги Хаджиев по повод откритото с огнестрелна рана тяло на жена в София снощи.

46-годишна жертва беше намерена мъртва пред блок 18 в столичния квартал „Младост”, на метри от болницата „Света Анна“. Сигналът е подаден в 20:50 часа в четвъртък вечерта.

Тялото на жената беше открито в автомобила ѝ от мъжа, с когото живее на семейни начала. Установено е, че е била с огнестрелна рана в главата. Името ѝ се свързва с финансови измами. По неофициална информация в колата е намерена бяла роза, информира Нова телевизия.

От МВР има официално потвърдена информация, че името на жената е Стоянка Марангозова - дъщеря на бившия депутат от БСП Кънчо Марангозов, отбелязва „24 часа“.

Предстои да се установи дали е била убита, или става въпрос за самоубийство.

По непотвърдена информация жертвата е говорила по телефона по време на разстрела, а събеседникът ѝ е чул изстрелите, съобщава БТВ.

На 16-ти септември 2013 година 40-годишната тогава Марангозова влиза в полeзрението на медиите с това, че се барикадира в мезонет на ул. „Ангел Каралийчев” 1. Отвън е имало частен съдебен изпълнител с нови собственици на апартамента. По-късно Марангозова се отказва от блокадата и напуска доброволно апартамента. По това време тя е била и под домашен арест, заради вече започнало разследване на ДАНС, което е започнало през 2011 година за мошеничество и пране на пари.

Месец след като е изгонена от мезонета, Станка Марангозова се появява в ефира на Нова тв. Тогава тя разказва за единия от многото си конфликти. По думите й тя е била измамена от Иво Масларов, който е син на бившия социален министър Емилия Масларова.

Справка в Търговския регистър показва, че Марангозова е била регистрирана като управител на фирма със седалище в блока, където е живеела. Предметът на дейност на фирмата е изключително широкообхватен от консултантска дейност до производство на земеделски продукти и проектиране и строителство на сгради.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!