петък, 11 октомври 2019 г.

Застреляната в „Младост“ жена е имала криминални прояви

„Извеждаме абсолютно всички версии по убийството. Към момента мотив не можем да посочим, тъй като трябва да направим анализ на доказателствата и данните, които ще съберем. Жертвата е на 47 години с криминални регистрации. Те са за измами”, обяви директорът на СДВР Георги Хаджиев по повод откритото с огнестрелна рана тяло на жена в София снощи.

46-годишна жертва беше намерена мъртва пред блок 18 в столичния квартал „Младост”, на метри от болницата „Света Анна“. Сигналът е подаден в 20:50 часа в четвъртък вечерта.

Тялото на жената беше открито в автомобила ѝ от мъжа, с когото живее на семейни начала. Установено е, че е била с огнестрелна рана в главата. Името ѝ се свързва с финансови измами. По неофициална информация в колата е намерена бяла роза, информира Нова телевизия.

От МВР има официално потвърдена информация, че името на жената е Стоянка Марангозова - дъщеря на бившия депутат от БСП Кънчо Марангозов, отбелязва „24 часа“.

Предстои да се установи дали е била убита, или става въпрос за самоубийство.

По непотвърдена информация жертвата е говорила по телефона по време на разстрела, а събеседникът ѝ е чул изстрелите, съобщава БТВ.

На 16-ти септември 2013 година 40-годишната тогава Марангозова влиза в полeзрението на медиите с това, че се барикадира в мезонет на ул. „Ангел Каралийчев” 1. Отвън е имало частен съдебен изпълнител с нови собственици на апартамента. По-късно Марангозова се отказва от блокадата и напуска доброволно апартамента. По това време тя е била и под домашен арест, заради вече започнало разследване на ДАНС, което е започнало през 2011 година за мошеничество и пране на пари.

Месец след като е изгонена от мезонета, Станка Марангозова се появява в ефира на Нова тв. Тогава тя разказва за единия от многото си конфликти. По думите й тя е била измамена от Иво Масларов, който е син на бившия социален министър Емилия Масларова.

Справка в Търговския регистър показва, че Марангозова е била регистрирана като управител на фирма със седалище в блока, където е живеела. Предметът на дейност на фирмата е изключително широкообхватен от консултантска дейност до производство на земеделски продукти и проектиране и строителство на сгради.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!