петък, 4 октомври 2019 г.

Славена Вътова в емоционално интервю за майчинството и драматичните моменти в живота й тази неделя в „Папараци“

Тази неделя в „Папараци“, Венета Райкова ще срещне зрителите на bTV с чаровната Славена Вътова от звездното жури на „България търси талант“. В едно много емоционално интервю „Мис България 2006“ откровено ще сподели за живота си в Испания, работата като преводач в болница и един от най-драматичните моменти в своя живот, за който досега не е говорила.
Елизабет Методиева пък ще срещне феновете на телевизионния таблоид с Наталия Кобилкина, която за първи път ще говори за своето бебе, за живота си в Гърция и затова да бъде майка. Наталия ще разкаже колко се променя живота и мисленето след раждането. На 6 октомври зрителите на bTV ще видят и още една известна майка, която прекарва своето време с детето си на плажа, а именно певицата Мария Илиева.
В „коментарното студио“ отново ще се разгорещи разговора на Жени Калканджиева, Антония Петрова и Елизабет Методиева, защото темата ще е фалшивия живот на звездите в социалните мрежи. Гледайте епизода в неделя, за да разберете кои са звездите с най-много обработени снимки в мрежите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!