четвъртък, 24 октомври 2019 г.

Митологичните приключения на двама братя ще завладеят въображението на зрителите

Нова свръхестествена поредица по Cartoon Network ни среща с мезоамерикански митове, забавни изживявания и невероятни герои

Свръхестественото приключенско предаване – „Виктор и Валентино“ ще направи своя дебют на 28 октомври от 16:45 по Cartoon Network. To e създадено от Диего Молано и проследява историята на двама полу-братя, които успяват да намерят общ език и да се сближат, докато изследват Монте Макабре – малък и мистериозен град, където оживяват митовете и легендите от мезоамериканския фолклор.
Поредицата е вдъхновена от интереса на Молано към митологията и ловко комбинира автентични истории и най-колоритни герои. Тя проследява лятото на буйния Виктор и по-предпазливия Валентино при Баба Чата. Там те бързо осъзнават, че в градчето има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Феновете ще могат да проследят пакостливото дуо, докато те откриват свръхестествени създания и странни същества от забравения фолклор, както и места съществуващи само в митовете.
Отвъд забавните истории за двамата братя и техните верни приятели, всеки от тези епизоди гмурка зрителите в тази митология, която рядко се изследва в рамките на модерната култура. По време на сериите Виктор и Валентино се натъкват на фантастични същества - като Уеуекойотл, пакостлив бог-койот от митологията на ацтеките; Лечуза  от мексиканския фолклор; и разбира се легендарната Чупакабра. Този подход отваря изцяло нов път на разказването на истории. Той също така приветства зрителите да се насладят и опознаят мезоамериканските митове, като представя тези очарователни разкази пред публика, която иначе може би никога не би ги изживяла.
Молано е обявен за „аниматор, който трябва да се наблюдава“ от Varienty през 2018. А предишните му проекти включват „Реактивните момичета“,  продукцията на Adult swim – Black dynamite, Superjail! и China, IL.
Детската поредица „Виктор и Валентино“ е продуцирана от Cartoon Network Studios и е разработена чрез програмата им за развиване на млади таланти, известна с откриването и подпомагането на редица от тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!