събота, 26 октомври 2019 г.

Амелия - Мира и Георгиос напуснаха "Игри на волята: България"

Амелия – Мира не успя да постави абсолютен рекорд и да отстрани четвърти участник в „Игри на волята: България“. Днес тя се изправи в битка срещу Томас. Двамата трябваше да наредят правилно домино с българските шевици и букви от Глаголицата. Войните трябваше да събират елементите един по един, минавайки през три препятствия по трасето – греда за баланс, падаща стена и колчета в земята, по които трябваше да минат. Амелия – Мира направи две сериозни грешки, които позволиха на Томас да спечели битката и по този начин да отстрани Амелия от играта.

След края на битката Томас заяви, че спира с коалициите и, че от тук нататък всеки ще играе сам за себе си. Във вилата повечето от Славяни бяха щастливи да разберат, че именно той е спечелил битката, но вечерта им беше помрачена от съобщението на Георгиос. Гъркът заяви, че заради контузията си, получена на битката за територия в понеделник, няма да може да продължи участието си в шоуто и също като Атанас му се налага напусне шоуто. Новината разстрои всички, но най-вече Веселин, който беше най-близкият приятел на Георгиос в шоуто. Как ще се справят Славяни, които изведнъж останаха само пет, ще разберем в следващите седмици.

Понеделник предстои битката за територия. Траки продължават да са племето, което не е виждало лукса. Дали това ще се промени, особено след като Александър се завърна или Славяни ще вземат поредна победа, независимо, че са само петима? Отговорите в понеделник от 20:00 часа по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!