петък, 11 октомври 2019 г.

Христо Сираков пред Венета Райкова: Когато бях най-беден, бях най-щастлив

Христо Сираков е звездният гост на Венета Райкова тази неделя в „Папараци“. Той откровено ще сподели пред водещата за живота си преди плеймейтките, яхтите и прякора „стоте манекенки“. Зрителите на bTV ще могат да видят в епизода от 21.30 часа непознатото лице на Христо, което той трудно показва на хората.
За първи път в „Папараци“, феновете на телевизионния таблоид ще станат свидетели на изписването на бебето на Златка Райкова и Благой Георгиев. Още от светския свят ще се разгърне Анелия и заснемането на новия ѝ видеоклип, както и Роксана, която ще получи приятна изненада с оркестър от мъжа си.
Дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки Мутафова, ще говори за фалшивите новини по адрес на майка ѝ. Гледайте, за да разберете как е здравословното състояние на легендата на театъра и киното и дали наистина е обявена за най-възрастната актриса според Гинес.
Модният свят ще бъде силно застъпен. Луиза и Ивет Григорови, Алекс Петканова, Маги Джанаварова, Гергана Райчевска и Гери Дончева са само част от лицата на модния подиум, които зрителите ще видят.
Жени Калканджиева, Антония Петрова и Елизабет Методиева продължават да ни изненадват с горещи теми в коментарното студио. Тази неделя прекрасните дами ще дадат отговор на въпроса - „спасява ли изневярата брака“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!