петък, 11 октомври 2019 г.

Новите страхове в света на хорър филмите и хитове във „Филм на седмицата“ по AMC през ноември

Представяме ви акцентитe и премиерите през ноември 2019 по канал AMC.

Визионерите
В света на хоръра с Илай Рот
Всяка неделя вечер

Хорър филмите изминаха дълъг път от времето на Едгар Алън По и Мери Шели, но както обяснява Илай Рот в поредицата „В света на хоръра“, жанрът е бил и винаги ще бъде нещо различно от останалите. "Той е нещо като пънк рока на жанровете. Той е мястото, където имате достъп до антисоциалното поведение. Това е буквална визуализация на чудовището вътре в нас, което е нещо, впечатляващо всички ни."
Хорър филмите всъщност са приказки за възрастни и докато ги гледаме, ние си мислим: „Как бих се измъкнал от това? Как бих го направил?” Това е забавното в тях. А с развитието на културата и обществото непрекъснато се появяват нови съвременни страхове, независимо дали става дума за вируси, ядрена война, радиация или изкуствен интелект.
Третата поредица на AMC за визионерите - „В света на хоръра“ с Илай Рот,  ще засегне важните опорни субжанрове на хоръра - от зомбитата, убийците и демоните до филмите за чудовища, вампири и духове. Можете да очаквате изобилие от изявени личности в жанра, които ще разкажат своите истории, като Стивън Кинг, Куентин Тарантино, Роб Зомби, Джо Хил, Грег Никотеро, Едгар Райт, Лий Уонъл и Мик Гарис.

Проповедникът
Сезон 4
Всеки понеделник в 23:00 ч.

В ролите: Доминик Купър, Джоузеф Гилгън, Рут Нега
Все още има много врагове, срещу които Джеси, Тюлип и Касиди да се изправят. Продължават техните вълнуващи приключения, по време на които ще се сблъскат с различни събития и препятствия, ще преосмислят много и ще се опитат да разберат себе си. Но съдбата на света е решена и дългото пътуване на героите е към своя финал! Те проправят кървавия си път към Всевишния. Дали ще стигнат навреме до Бог или цялата тази касапница ще се окаже част от Неговия божествен план ще разберем скоро с приближаването на „Проповедникът“ към края на света. 

Филм на седмицата
Всяка петъчна вечер   

Не пропускайте и през ноември избраните филми в тематичния цикъл на AMC „Филм на седмицата“ – всяка петъчна вечер.  На 1-ви ноември в 21.25 ч. можете да гледате филма „Къл Завоевателят“ (1997), в който екшън звездата Кевин Сорбо се впуска в титанична битка със злото. Във филма участват още Тия Караре, Карина Ломбард, Томас Йън Грифит и др. В научно-фантастичния филм „Трусове“ (1990) на 8-ми ноември в 21.25 ч. си партнират Кевин Бейкън, Фред Уорд и Фин Картър, за да пресъздадат ужаса на едно градче, обладано от гигантски създания, хранещи се с хора и живеещи под земята. На 15-ти ноември в 21.15 ч. не пропускайте да видите Джим Кери в поредната му велика роля като зеленото космато чудовище, което живее в планината над Кой-вил и мрази Коледа повече от всичко на света – във филма на Рон Хауърд „Гринч“ (2000). На 22-ри ноември в 21.10 ч. очаквайте романтичната драма на сценариста и режисьор Брандън Кемп „Любовта се случва“ (2009) с Арън Екхарт и Дженифър Анистън, които ще открият, че понякога „Любовта се случва“ в най-неочаквания момент. Цикълът „Филм на седмицата“ през ноември ще приключи на 29-ти ноември в 21.05 ч. с филма на режисьора Рон Шелтън „Холивудски ченгета“ (2003) с участието на Харисън Форд и Джош Хартнет. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!