сряда, 9 октомври 2019 г.

Най-силният човек в историята и битка на суперколите от 80-те по History през ноември

Представяме ви акцентитe и премиерите през ноември 2019 по History SD & HD.

Нова ексклузивна поредица
Най-силният човек в историята
От 25-ти ноември, всеки понеделник, 22.00 ч.

Легендарните подвизи на силните мъже винаги се почитат, но до каква степен са истина тези невероятни истории? След дългогодишна конкуренция като съперници, четиримата най-силни мъже в света се събират, за да установят това. В стремежа си да докажат кой е наистина най-силният човек в историята Еди Хал, Брайън Шоу, Ник Бест и Робърт Оберст обикалят света, като проучват легенди за силни мъже и епични истории за свързани със сила подвизи. Във всеки епизод четиримата силни мъже поемат по три предизвикателства за сила от историята и се опитват да надвият легендата – както и всеки от тях да победи другия. Те отделят фактите от фикцията – като точно подражават на легендарните  опити и правят точни реплики на тежестите в легендите, докато са се състезавали да открият кой от тях е най-силен.

Нова ексклузивна поредица
Битка на суперколите от 80-те с Дейвид Хаселхоф
От 19-ти ноември, всеки вторник, от 22.00 до 00.00 ч.

През ноември HISTORY ще полудее с безумни изпълнения с коли, като представи „автомобилна“ тематична селекция от последователни предавания за коли всеки вторник от 22.00 ч. до 00.00 ч. С премиера на 19-ти ноември в 22.00 е предаването „Битка на суперколите от 80-те с Дейвид Хаселхоф“. В това двучасово специално предаване звездата от "Рицарят ездач" Дейвид Хаселхоф се заема да докаже, че емблематичната кола KITT е вдъхновила индустрията и е довела до дългогодишна революция в автомобилостроенето. От едно от най-бързите моторни превозни средства на планетата до спортна кола тип амфибия, Хаселхоф дръпва завесата, оправдава очакванията ни за проява на авантюристичен дух, и застава зад волана на едни от най-невероятните коли в света. Специалното предаване ще достигне своята кулминация, когато превърналите се в икони коли и мотори и техните водачи застават един до друг в единствено по рода си рали - Хаселхоф с автомобила KITT, Дърк Бенедикт с легендарния ван от „А-отборът“ („The A-Team“) и Ерик Естрада с мотоциклета от полицейския драматичен телевизионен сериал „ChiPs: Магистрални ченгета“ („ChiPs“).
Другите заглавия, включени в „автомобилната“ тематична селекция на HISTORY през ноември, са : „Епичното ръководство на Чък Норис за военни превозни средства“ (12/11 в 22.00), Американски реставратори: Камиони (12/11 в 23.00), „Американски антиквари: Ванът на Аеросмит“ (26/11 в 22.00) и „Изгубеният Корвет“ (26/11 в 23.00).

Нова ексклузивна поредица
Планинари
От 18-ти ноември, всеки понеделник, 18.05 ч.

Не може да се победи зимата в северноамериканската пустош. В най-добрия случай тя се изтърпява. И единствено от тези, които се борят със зъби и нокти за привилегията да оцелеят. През зимата с пронизващ до костите студ планинарите са разчитали на изобретателността, упоритостта и решителността си, за да понесат най-лошото, което може да им бъде поднесено от природните стихии. Но през този сезон издръжливостта им ще бъде подложена на изпитание както никога преди. При настъпването на ранната зима на континента в районите от Аляска до Северна Каролина се появяват нетипични за сезона рекордно ниски температури. За повечето хора тези арктически явления означават по-бавно придвижване и изпълнени със снеговалежи дни. Но за мъжете, които трудно изкарват прехраната си в планините, те означават възпрепятствани от виелицата локомотиви, измръзнали от студ пръсти и ежедневна битка, която няма да престане до разтопяването на снега. Свободата винаги идва на определена цена и, след като човек веднъж вече е избрал този живот, няма връщане назад. Тази зима, както младите, така и старите, трябва да се борят за съществуването си с най-лошите изпитания, пред които може да ги изправи природата.

Нова ексклузивна поредица
Извънземни от древността
Нови епизоди, всяка сряда, 22.00 ч.

Нови епизоди на „Извънземни от древността“ предстоят през ноември. Поредицата изследва противоречивата теория, според която извънземни са посещавали Земята в продължение на милиони години. Представят се най-достоверните доказателства за посещения на извънземни на планетата ни, трупани в продължение на 75 милиона години - от ерата на динозаврите, през древен Египет, до небесата над западната пустиня на САЩ в наши дни. Всеки епизод от този хитов сериал на HISTORY представен от Джорджо А. Цукалос, придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните противоречия, разказите от първо лице и обоснованите теории, свързани с този многовековен дебат. Дали преди хиляди години интелигентни същества от Космоса са посещавали Земята?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!