сряда, 30 октомври 2019 г.

Първото по рода си 360-градусово изборно студио по bTV е изборът на зрителите в деня на най-мащабния вот

Антон Хекимян, Лиляна Боянова и Светослав Иванов спечелиха доверието на аудиторията в изборната вечер

Топ публицистика, журналистически разследвания, ексклузивни срещи с авторитетни гости и уникално 360-градусово изборно студио донесоха поредното признание за bTV като предпочитан избор на аудиторията в ключови за страната моменти.

В изборния 27 октомври зрителите отново се довериха на платформите на независимата bTV Media Group, за да проследят по иновативен и интересен начин надпреварата за кметските постове в страната.

Изборното студио „Местните 2019“ и централната емисия на bTV Новините заслужиха вниманието на 28.2% от аудиторията (GARB, 4+). Интересът ѝ достига своя пик в 19.37 ч., когато над  930 хиляди зрители са избрали специалната програма на bTV с водещи Антон Хекимян, Лиляна Боянова и Светослав Иванов. 


Един от водещите новинарски сайтове у нас btvnovinite.bg също регистрира пореден успех през вчерашния ден, като постигна 32% по-висока посещаемост спрямо последните 7 дни, както и 67% ръст на посетителите спрямо предходния ден за размисъл.
На всички bTV платформи палитрата от събития при избора на кандидатите за кметове и общински съветници бе проследена от над 25 журналистически екипа, предаващи на живо от най-горещите точки в страната. Сериозен интерес предизвикаха и разследванията на класически и новаторски схеми за търговия с вот на изявените репортери на bTV Новините – Росен Цветков, Петър Нанев, Глория Николова и други, както и живите включвания с информация за нарушения в изборния ден.

Нестандартният поглед към събитията на създателките на сайта „Майко, мила!“ - Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова, и оригиналният анализ на коментарното трио - Ивайло Нойзи Цветков, Мартин Карбовски и Любен Дилов-син, също провокираха любопитството на аудиторията.
В изборния ден мултимедийният комплекс, който всекидневно се използва за шест различни продукции на дирекция „Новини, актуални предавания и спорт“, се превърна в интегрирано 360-градусово студио с два сета за дискусии и интервюта, един новинарски сет и специална зона за иновативно представяне на резултати чрез добавена реалност. Гости на Антон Хекимян и Светослав Иванов в ефира на bTV и bTV Radio бяха едни от най-авторитетните анализатори, популярни политици, любими на поколения българи артисти и обичани лица от ефира на bTV, а специално за зрителите данните за избирателната активност „оживяха“ с помощта на последно поколение графични визуализации, представени от Лиляна Боянова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!