петък, 11 октомври 2019 г.

Турският сериал "Сърцето на града" - от 22-и октомври по bTV Lady

bTV Lady започва да излъчва турския сериал "Сърцето на града".

Поредицата с Керем Бурсин и Лейля Лидия Туутлу (Джандан от "Дъщеря ми") тръгва от 22-и октомври (вторник), като ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:00 до 00:00 часа по bTV Lady.

"Сърцето на града" се състои от 60 епизода по 45 минути.

Историята:
Али, който на пет години, става свидетел на смъртта на майка си, е приютен и отгледан от Рауф   - готвач на товарен кораб. Работейки заедно на товарния кораб, те оставят след себе си 24 години. Рауф е бил за момчето и майка, и баща, посветил е живота си на Али. Али с помощта на Рауф, когото той нарича "майка", завършва корабостроително образование. Под внимателните грижи на Рауф, Али забравя, че е сирак. При навършването на 28 години, Али става красив, зрял, говорещ 5 езика, общителен моряк. А дъщерята на собственика на кораба Текин Миркеламоулу - Дерин е на прага да вземе важни решения за живота си. Колкото повече се доближава до щастливия край с годеника си Ийт, толкова по-нещастна става тя. Докато корабът, в който е Али, се доближава до пристанището, Дерин става с друга мечта от леглото си същата сутрин, но в този ден тя дори не знае, че животът й ще се промени... Али нарочно, в продължение на много години, не иска да работи в корабите, които акостират в Истанбул. След преживяната травма, той е обиден на града. След толкова години заради носталгията на "майка" Рауф, той се съгласява да дойде с него, но има едно условие, той няма да слиза от кораба на пристанището. В действителност Рауф идва в Истанбул специално за Али. Той разбира, че болестта му прогресира. Твърдо решен е преди смъртта си да разкрие тайната на Али, свързана с неговото минало, и да предаде момчето в добри ръце. Именно затова той намира бившия шампион по бокс Шахин Варгъ. След като спират на пристанището обаче, работите не се развиват така, както очаква Рауф. Веднага щом корабът спира, Али става герой в  историята на едно момиче, чието име той не знае...

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!