сряда, 30 октомври 2019 г.

Акценти за ноември 2019 - Cartoon Network и Boomerang (ВИДЕО)

Представяме ви акцентите на каналите Cartoon Network и Boomerang за месец ноември 2019.

„Малки титани: В готовност!“ – Сезон 5
От 11 ноември – всеки делник от 17.40 ч.


Това продължение на популярното предаване „Малки титани“ е комично намигане към супергероите и показва какъв е животът им „зад кадър“. Забавни неща се случват на Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг покрай спасяването на света и обичайните за живеещите заедно, но без родителски контрол, тийнейджъри.

В един от епизодите, Робин изненадва титаните с посещение в операта, но скоро всички заспиват и всеки от тях започва да сънува как участва в собствена оперна история.


□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Пълна Драмарама“ – Сезон 1
От 25 ноември – всеки ден от 15.50 ч.


Това е второто продължение на франчайза „Пълна драма“. Поредицата отново представя познатите любими герои, като например обичният Оуен и сериозната Кортни. Но този път ги превръща от тийнейджъри в малки деца. Въпреки че по размери те са миниатюрни, техните характери са на тийнейджъри.
В един от епизодите, когато едно от децата печели нова играчка от вендинг машината, учителят му я конфискува. Непослушното дете решава да поведе компанията на мисия да си върне играчката, като всички се промъкват в учителската стая през вентилацията.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Юникити“ – Сезон 2
От 4 ноември  – всеки делник от 17.10 ч.


Като владетел на кралството, Юникити има доста натоварени дни, пълни с царски отговорности. За нея най-важно е да се увери, че всички са щастливи и също така да избави кралството от негативността. Но нейният оптимизъм не бива да бъде разбиран погрешно – тя e хибрид между коте и еднорог и не трябва да бъде ядосвана.
В един от епизодите , когато бандата забелязва, че Пъпикорн е доста склонен към злополуки, Ричард го облича в стария си предпазен костюм. Той има способността да защитава от всякакви наранявания и опасности. Това бързо кара Пъпикорн да си мисли, че може да оцелее всичко. Той започва да прави много опасни каскади и другите се залавят да го спасят от самия него.


□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Невероятната обиколка на Елмор“
От 18 ноември – всеки ден от 14.20 ч.

Гъмбол предаване, което ще те заведе на завладяваща обиколка на града Елмор и всички негови интересни локации!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Уикенд с Гъмбол“
От 2 ноември – всеки уикенд от 11.40 ч.

Специален уикенд маратон с Гъмбол.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Toony Tube – Сезон 3
От 2 ноември – всеки уикенд от 09.25 ч.

Туни е много забавно и емоционално момче-кукла - нещо средно между супер модерно и супер старомодно хлапе. Той обича видео игрите, новите технологии и света на интернета, но повече от всичко обича вселената на Cartoon Network. Любимо занимание в свободното му време е да създава видеа, в които да говори за нещата, които го вълнуват и после да ги споделя с всички в YouTube!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■Grizzy & The Lemmings – Сезон 2
От 18 ноември – всеки ден от 16.20 ч.


Къщата на горския рейнджър е единственото място на човешка цивилизация в средата на дивата природа. Когато рейнджърът е на път, мечка на име Гризи смята, че къщата на рейнджъра е негова територия, с оглед на това, че мечките седят на върха на хранителната верига. Той обаче не е сам, защото група малки създания, наречени леминги, също населяват къщата на рейнджъра, когато него го няма. Тъй като Гризи и лемингите не са достатъчно цивилизовани, за да живеят заедно в мир, къщата е постоянно бойно полето.

В един от епизодите, Гризи е раздразнен от лемингите, защото му пречат да гледа любимото си телевизионно шоу на спокойствие. Затова той решава да ги изхвърли с катапулт от кабината.


Уикенд с Taffy и Mighty Mike
От 2 ноември – всеки уикенд от 11.45 ч.
Наслади се на уикенди, изпълнени с приключения, заедно с Taffy и Mighty Mike.


Зимно веселие със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“

От 30 ноември – всеки уикенд от 10.00 ч.

Всеки уикенд ще се излъчват по два тематични филма един след друг.


„Бен 10“ – Сезон 2

От 4 ноември – всеки делник от 11.20 ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни герои, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили, Бен, дядо му Макс и братовчедката му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!