събота, 26 октомври 2019 г.

Антон Хекимян, Лиляна Боянова и Светослав Иванов представят „Местните 2019“ в първото по рода си 360-градусово изборно студио по bTV

Единственото 360-градусово изборно студио с живи връзки от най-горещите точки в страната, ексклузивни срещи с най-авторитетните и любопитни гости от обществено-политическия живот и социологически данни, оживяващи с последно поколение добавена реалност, ще информират потребителите на всички bTV платформи за най-важното от изборния 27 октомври. Под мотото „Местните 2019: Отново ти местиш!“, през целия неделен ден повече от 25 журналистически екипа на bTV Новините ще направят зрителите съпричастни с хода на събитията в цяла България. Доказани разследващи репортери, сред които Росен Цветков, Теодора Трифонова, Петър Нанев и Глория Николова ще разкрият в ефир добре познати, но и нови, нестандартни схеми за търговия с вот.

Традиционно, и на тези избори топ водещите Антон Хекимян, Лиляна Боянова и Светослав Иванов ще представят акцентите от деня в интересна компания. Този път - по още по-динамичен и достъпен начин от високотехнологичното интегрирано студио на телевизията. Точно в 16.00 ч. водещите ще дадат старт на специалното изборно предаване, като техни гости ще бъдат най-авторитетните анализатори, популярни политици, любими на поколения българи артисти и обичани лица от ефира на bTV.

След като през последния месец редакцията на bTV Новините постави специален фокус върху темата за замърсения въздух, на финала на кампанията изтъкнати експерти ще надградят дискусията по проблема. Различен поглед към събитията от най-мащабните избори у нас обещават и дамите със собствено мнение по всеки въпрос и отекващ възглас „Майко, мила!“ - Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова. А нестандартният анализ в студиото остава запазена марка на коментарното трио - Ивайло Нойзи Цветков, Мартин Карбовски и Любен Дилов-син.

Със специалното издание на „Тази събота и неделя“, в 08.00 ч. Жени Марчева и Диана Любенова ще дадат начало на изборния маратон, а краят му ще бъде отворен.

В постоянните и извънредни емисии на bTV Новините през целия ден Виктория Петрова и Юксел Кадриев, заедно с десетки репортери и кореспонденти, ще информират зрителите за всичко актуално и значимо от развоя на събитията. По традиция, обедните новини ще бъдат удължени и ще продължат до 13 ч.
Първите резултати от екзит пола на независимите социологически агенции „Алфа Рисърч” и „Маркет Линкс“ ще станат ясни в 20.00 ч. в ефира на bTV и bTV Radio. Данните за избирателната активност ще оживяват пред погледа на зрителите с помощта на най-ново поколение графични визуализации, представени от водещата на виртуалното студио – Лиляна Боянова. Всичко най-интересно от неделния ден може да бъде проследено и на сайта и мобилното приложение на bTV Новините. Своите въпроси към политиците и сигнали за нередности зрителите могат да изпращат във Facebook и в специалната платформа на bTV „Аз, Репортерът”.

9 коментара:

 1. Здравейте кой сериал е по гледан и успешен турският хит сериал Завинаги по Бтв или Бг сериала Откраднат живот по Нова Телевизия
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, според ГАРБ по-гледан е "Завинаги", а според Nielsen е "Откраднат живот". Поздрави!

   Изтриване
 2. Здравейте кой сериал е по гледан и успешен Турският хит сериал Опасни улици по Бтв или Турският хит сериал Дьщеря ми по Диема Фемили
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте защо Бтв Лейди повтаря германският хит лекарски сериал Сестра Бети да бяха пуснали от 20 часа нов латино сериал или на Телевиса или на Телемундо или от 21 часа
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте кога нов латино сериал или на Телевиса или на Телемундо по Бтв Лейди и по Диема Фемили
  Брагодаря ви
  Лек ден

  ОтговорИзтриване
 5. Здравейте а кой сериал е по гледан и успешен сериала хит Италианската булка или сериала хит Кой Кой е
  Брагодаря ви
  Лек ден

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!