петък, 4 октомври 2019 г.

Опасни експерименти, „дете на Сатаната“ и неподозираните способности на човешкия мозък превземат „България търси талант“ тази неделя от 20:00 ч. по bTV

В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена на „България търси талант“ Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син ще станат свидетели на нова порция номера, отвъд пределите на очакваното. „Режещи въздуха“ гласове, модернистични музиканти, химични реакции, изящни танцьори с изумителен синхрон и опасни експерименти ще дъжат публиката и журито в очакване на невероятното. Силен характер, преодолял фобията си,  човек, който иска да покаже, че може да обуздае опърничев характер и такъв, който иска да даде пример на сина си, че мечтите се сбъдват с труд ще се борят за наградата от 50 000 лв.
Рекордьор на България ще „повози“ Дани Петканов, „дете на Сатаната“ ще впечатли дори Любен Дилов –син, а „лошите момичета“ ще превземат сцената на шоуто, удостоено с рекорд на Гинес с „вятър около тях“. Уникално духово шоу, човек с живот като за книга, оценен от Рей Чарлз, модерен вдъхновител на деца с мисия и демонстрация на неподозираните способности на човешкия мозък ще направят неделната вечер по bTV интересна и забавна.
Впечатляващи артисти от чужбина, обиколили света с категорично отработени изпълнения няма да оставят никого безразличен. Изненади с жартиери, колективен многокомпонентен спорт без грешка, елегантно заразно настроение и взривяващи народни ритми, подплатени с железен дух ще вдигнат цялата публика на „България търси талант“ на крака.
Как Дани Петканов ще си заслужи награда, кой е най-добрият помощник във фитнеса и какво може да накара Сашо Кадиев да настръхне? Какъв тип хора трябва да бъдат подкрепяни според Ицо Хазарта, върху чия глава ще се качи Катето Евро и как гледа на „освободените импровизации“ Славена Вътова? Колко проява на вкус трябва, за да остане Любен Дилов-син без думи и какво може да създаде противоречие в състава на журито, зрителите на bTV ще видят тази неделя от 20:00 часа в спектакъла „България търси талант“.

5 коментара:

 1. Здравейте какво става с сайта ви моля публикувайте програмите на Бтв на Каналите на Бтв И на Другите канали
  Брагодаря ви
  Лека Вечер

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, публикувани са. Извиняваме се за закъснението! Поздрави!

   Изтриване
  2. Здравейте на сайта ви ги няма програмите

   Изтриване
  3. Здравейте, как така ги няма? Поздрави!

   Изтриване
 2. Здравейте видях ги Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!