понеделник, 21 октомври 2019 г.

Седем 20 октомври 2019

Поради технически проблеми през изминалите дни публикуваме днес обзорната рубрика „Седем“!

Стартиралата съвсем скоро Първа програма излъчва с ново лого от няколко дни.

Главният редактор на TBCnovinite.com Кристиян Христов за трудностите до сега и плановете за бъдещето на сайта.

Трудовият договор на дългогодишния журналист и заместник-шеф на спортната редакция в БНТ Камен Алипиев е прекратен от медията на 10 септември, докато е бил в болничен.

"На чисто!": 7/8TV - силата е в истината, новата телевизия на Слави идва скоро (ВИДЕО)

bTV ще зарадва зрителите си със старта на един от най-дългоочакваните турски сериали у нас - романтичната поредица "Свободен дух" (Erkenci Kuş), позната още с оригиналния си превод "Ранобудна птица". Заглавието тръгва на 30-и октомври (сряда) и ще се излъчва всяка делнична вечер в 18:00 ч., на мястото на приключващия сезон на "Опасни улици".
Най-богатият чех Петр Келнер е най-вероятният следващ собственик на Би Ти Ви след неуспешния опит да придобие Нова телевизия, съобщи "Капитал" като се позова на три независими източника.

Най-гледаният сериал за 2019 г. в Турция идва и в България! "Вятърничав" е поредното касово заглавие, на което зрителите у нас предстои да се насладят в роден ефир. Сделката за продажбата на мелодрамата е сключена преди броени часове, като България е сред първите страни, откупили правата за излъчването й.


През новата седмица очаквайте:

  • Всяка сутрин, в рубриката "Спортът по ТВ" ще научавате разписанието на всички футболни срещи, играни в съответния ден. Освен това ще получавате и линкове за гледане онлайн (легално) на съответните срещи.
  • "Седмицата в Турция" - всяка неделя ще Ви уведомявам за важните (и не чак толкова) събития, случили се през седмицата в турския шоубизнес. По този начин всеки един, който харесва турските драми, ще бъде в час с новините и любопитните подробности.
  • В рубриката "Новините" ще ви представяме основните акценти от деня сбито, кратко и ясно, като ще дадем път на по-важните новини, заслужаващи вниманието ни.
  • Всеки петък в рубриката "Моята телевизия" ще публикуваме примерни програмни схеми на концептуален канал, като очакваме вашата обратна връзка за това какво да се подобрява в него. Целта е да направим заедно идеалната тв програма!
  • "На чисто!" се завърна и ще ви предложи нашите нови анализи и коментари на актуалните теми от света на телевизията всяка седмица.
  • "Седем" е рубриката, която четете в момента. Рубриката, в която всяка неделя ще четете най-важното от седмицата и интересни неща, които ще се случат през следващата седмица. Ако сте пропуснали нещо – това е мястото, където ще си наваксате.
  • Всяка седмица ще ви задаваме въпрос, за да разберем какво е Вашето мнение по него. Резултатите ще научавате всяка неделя в рубриката "Анкета".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!