четвъртък, 17 октомври 2019 г.

Утре в "Завинаги": Сюрея и Фарук започват връзка, Фарук е наръган с нож от бившия на Сюрея, а Есма и Акиф гонят Сюрея (18-и октомври)

Прочетете какво ще се случи утре (18-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Фарук си урежда среща със Сюрея. Когато музикантката пристига в хотела, разбира, че всичко е уредено от Фарук. Сюрея се бунтува. Тя решава да му даде шанс и двамата започват връзка. Вечерта, след като са прекарали незабравимо деня, двамата влюбени се целуват.

Есма се опитва да уреди брака на сина си с Ипек. Дори я иска от родителите й за Фарук. Родителте на Ипек не са много въодушевени от този брак. Есма се ядосва и си тръгва.

Есма разбира за увлечението на сина си и бърза да уреди брака му с Ипек.

Бившето гадже на Сюрея я вижда заедно с Фарук. Вдига скандал на музикантката. Фарук се намесва и онзи го намушква, за да си отмъсти.

Откарват Фарук в болницата. Акиф се обажда на Есма и й съобщава лошата новина. Тя веднага отива в болницата в Истанбул. В това време Сюрея дава показания на полицаите и Есма чува за случилото се. Майката пита кое е момичето, което е било със сина й. Забранява на хората си да пускат Сюрея при Фарук. Акиф я гони от болницата.

Есма заповядва Акиф да организира преместването на Фарук в Бурса.

Фарук избягва от родния си дом и се връща в Истанбул.

Източник: Теленовелас Новини

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!