вторник, 1 октомври 2019 г.

Българска екшън-криминална риалити поредица от 17 октомври по bTV

Нов тип риалити поредица ще направи своя дебют в ефира на bTV на 17 октомври от 22.30 часа. Всеки четвъртък и петък „Помощ 112“ ще представя на телевизионната аудитория истории на хора, изпаднали в беда и получили помощ след подаване на сигнал на единния телефонен номер за страната.

В най-новата развлекателна продукция на bTV са залегнали случаи, разказани през погледа на свидетелската камера на екипите на полицията, пожарната или спешната помощ. Поредицата разглежда сигнали с широк спектър от актуални теми, които касаят нашата действителност. Такива например са хитри престъпни схеми, опити за отвличания и грабежи, опасни селфита, сбивания на пътя, телефонни измами, преследвания на наркопласьори и всичко, което ежедневно се случва на улицата, но понякога остава невидимо за очите на обикновените граждани.

“Помощ 112” е поредица, показваща онези първи, бързи и неотложни мерки, които екипите взимат на местопрестъплението или мястото на произшествието. Това са решения в много опасни и напечени ситуации, които могат да спасят човешки живот” – разказа в ефира на bTV продуцентът на поредицата Краси Ванков от “Идалго Прадакшънс”. Той издаде, че “Помощ 112” е динамично и зрелищно предаване, но смисълът му е много по-важен, а именно през телевизионния екран да помогнем за превенцията на престъпността у нас, доколкото е възможно това. Да включим сигнална лампа за обществото, като хвърлим светлина върху случаи, които могат да ни отворят очите, за да не станем част от жертвите в криминалната статистика.” – допълни Ванков.

Освен проследяването на разрешаването на случаите, зрителите ще имат възможност да разберат какви са наказанията, получили заловените нарушители и какво предвижда законът в подобни ситуации. В риалити предаването ще показва и актуалните статистики, свързани със сигналите до номер 112.

1 коментар:

  1. Здравейте защо не ми отговаряте на вьпросите Брагодаря ви Лек Ден

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!