вторник, 15 октомври 2019 г.

Утре в "Завинаги": Фарук среща Сюрея (16-и октомври)

Прочетете какво ще се случи утре (16-и октомври) в първия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Бизнесменът Фарук Боран среща младата певица Сюрея Дениз в кафене. Тъй като е забравил портфейла си, Сюрея предлага да плати неговото кафе. Притесненият Фарук ѝ благодари за услугата.

По-малкият брат на Фарук - Осман, пристига в офиса и го моли да се върне в Бурса. Фарук му обещава, че ще го направи.

В имението в Бурса Есма дава разпореждания на прислугата за общата семейна вечеря, на която очаква Фарук. Другите двама братя на Фарук - Фикрет и Мурат се прибират в имението. Есма казва на Мурат, че очаква най-сетне да се запише в университет, за да продължи образованието си.

Дилара, приятелка на Сюрея, се разболява и моли Сюрея да пее вместо нея в нощен клуб, където участва в програма. Сюрея се съгласява.

Фарук подисва важна сделка с известен бизнесмен и двамата решават да празнуват заедно в заведение. Осман също отива с тях и получава асматичен пристъп. Излиза навън, а Сюрея пристига и помага на Осман да използва инхалатора си.

Фарук разпознава Сюрея, която излиза на сцената. Радул също я хареса и я причаква. Предлага ѝ голяма сума пари, за да прекара нощта с него. Възмутената Сюрея му удря плесница, а Радул се ѝ се нахвърля. Фарук защитава Сюрея и нарежда на хората на Радул да го отведат с колата му. Автомобилът прегазва цигулката на Сюрея. Фарук предлага на изплашената Сюрея да я изпрати до дома ѝ, но тя отказва и си тръгва с такси.

На следващия ден Фарук очаква Сюрея в кафенето и ѝ се извинява за поведението на Радул. Сюрея приема извненията му и двамата се запознават. На излизане от кафенето, Сюрея разбира, че Фарук е платил на улични музиканти да ѝ направят серенада и да ѝ подарят нова цигулка. Тя приема подаръка му.

Прислужницата Асие предсказва на Есма, че в дома ѝ ще се появи опасна и злонамерена личност.

Дилара забелязва, че Сюрея издирва в интернет информация за Фарук, и я съветва да не пропуска шанса си с известния бизнесмен. Сюрея заявява, че има достатъчно проблеми и не иска нови неприятности.

Фарук прекратява договора си с Радул и го прогонва от офиса си.

Източник: Теленовелас Новини

2 коментара:

 1. Здравейте колко епизода турският хит сериал Завинаги
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, 87 епизода по 120 минути е в оригинал. При нас ще са повече, защото ги режат. Поздрави!

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!