Утре в "Завинаги": Фарук среща Сюрея (16-и октомври)

2
Прочетете какво ще се случи утре (16-и октомври) в първия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Бизнесменът Фарук Боран среща младата певица Сюрея Дениз в кафене. Тъй като е забравил портфейла си, Сюрея предлага да плати неговото кафе. Притесненият Фарук ѝ благодари за услугата.

По-малкият брат на Фарук - Осман, пристига в офиса и го моли да се върне в Бурса. Фарук му обещава, че ще го направи.

В имението в Бурса Есма дава разпореждания на прислугата за общата семейна вечеря, на която очаква Фарук. Другите двама братя на Фарук - Фикрет и Мурат се прибират в имението. Есма казва на Мурат, че очаква най-сетне да се запише в университет, за да продължи образованието си.

Дилара, приятелка на Сюрея, се разболява и моли Сюрея да пее вместо нея в нощен клуб, където участва в програма. Сюрея се съгласява.

Фарук подисва важна сделка с известен бизнесмен и двамата решават да празнуват заедно в заведение. Осман също отива с тях и получава асматичен пристъп. Излиза навън, а Сюрея пристига и помага на Осман да използва инхалатора си.

Фарук разпознава Сюрея, която излиза на сцената. Радул също я хареса и я причаква. Предлага ѝ голяма сума пари, за да прекара нощта с него. Възмутената Сюрея му удря плесница, а Радул се ѝ се нахвърля. Фарук защитава Сюрея и нарежда на хората на Радул да го отведат с колата му. Автомобилът прегазва цигулката на Сюрея. Фарук предлага на изплашената Сюрея да я изпрати до дома ѝ, но тя отказва и си тръгва с такси.

На следващия ден Фарук очаква Сюрея в кафенето и ѝ се извинява за поведението на Радул. Сюрея приема извненията му и двамата се запознават. На излизане от кафенето, Сюрея разбира, че Фарук е платил на улични музиканти да ѝ направят серенада и да ѝ подарят нова цигулка. Тя приема подаръка му.

Прислужницата Асие предсказва на Есма, че в дома ѝ ще се появи опасна и злонамерена личност.

Дилара забелязва, че Сюрея издирва в интернет информация за Фарук, и я съветва да не пропуска шанса си с известния бизнесмен. Сюрея заявява, че има достатъчно проблеми и не иска нови неприятности.

Фарук прекратява договора си с Радул и го прогонва от офиса си.

Източник: Теленовелас Новини

Публикуване на коментар

2Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте колко епизода турският хит сериал Завинаги
  Брагодаря ви
  Лек Ден

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, 87 епизода по 120 минути е в оригинал. При нас ще са повече, защото ги режат. Поздрави!

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top