вторник, 15 октомври 2019 г.

Утре в "Черна роза": Баран се оказва истински син на Ебру и Мурат, а Кендал убива Мурат (16-и октомври)

Прочетете какво ще се случи в утре (16-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Черна роза", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по NOVA!

Фърат успява да спаси живота на Ебру. Изважда я на брега заедно с бялата риза на Мурат.

Кендал си спомня случилото се между него и Мурат. Изплашен от решението на Мурат да признае на Ебру, че Баран е техен син, Кендал удря Мурат и го бута във водата. Мурат опитва да излезе, но Кендал натиска главата му надолу. След няколко минути Мурат спира да се съпротивлява и потъва в реката.

Баран разбира, че баща му се е удавил. Кендал опитва да предотврати всякакъв контакт между Баран и Ебру, за да не разберат, че са майка и син.

Кадрие, Кендал и Нарин решават да отпратят бързо Ебру, за да не разбере дълго пазената тайна.

Ебру разбира, че съдия-изпълнител изнася вещите на семейството от дома на Мурат в Истанбул.

Ебру се запознава с Баран и е впечатлена от приликата му с Мурат и сина ѝ Рюзгяр.

Ебру пристига в опразнения си дом в Истанбул. Заблуждава Мая и Ада, че Мурат е претърпял инцидент с лодка. Рюзгяр чува разговор между Ебру и детегледачката и разбира, че Мурат се е удавил. Съобщава новината на Ада и Мая.

Източник: ТВ Сага / Теленовелас Новини

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!