понеделник, 14 октомври 2019 г.

Утре в "Черна роза": Съобщават на Ебру, че съпругът ѝ Мурат е загинал (15-и октомври)

Прочетете какво ще се случи в утре (15-и октомври) в следващия епизод на турския сериал "Черна роза", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по NOVA!

На улицата Баран се запознава с Айше, красиво момиче, постъпило наскоро в училището му.

На брега събралите се мъжи чуват виковете на Кендал, който моли за помощ. Мурат е паднал във водите на реката и той не може да го спаси.

Полицаите започват да издирват тялото на Мурат.

Истанбул

Ада открива и прочита дневника на майка си. Разбира, че преди години Ебру и Мурат са преживели трагичната загуба на мъртвородения ѝ брат. Обвинява Ебру, че дълго време е крила от децата си за случилото се. Споделя с Мая за разкритието си.

Ебру разбира, че незабавно трябва да плати таксата за обучението на близначките. Разбира, че Мурат е обявил банкрут и семейството им е разорено. Много скоро трябва да напуснат и дома си.

Халфети

Кендал обяснява самоубийствената постъпка на Мурат да се хвърли в реката с фалита, който го е съсипал психически.

Водолазите на успяват да открият тялото на Мурат.

Ебру опитва да се свърже с Мурат, но вдига Кендал, който ѝ съобщава, че Мурат се е удавил в реката. Ебру незабавно отлита за Халфети.

На летището я посреща Фърат - братовчед на Мурат и брат на Нарин.

Вечерта претърсването на реката е прекъснато. Ебру припада в ръцете на Фърат, който я отвежда в имението.

На другия ден претърсването на реката е подновено. Ебру забелязва бялата риза на Мурат в реката и се хвърля във водите ѝ. Всички са изплашени за нейния живот.

Източник: ТВ Сага/Теленовелас Новини

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!