неделя, 13 октомври 2019 г.

Утре в "Черна роза": Ебру не знае, че съпругът ѝ има друго семейство (14-и октомври)

Прочетете какво ще се случи утре (14-и октомври) в първия епизод на турския сериал "Черна роза", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по NOVA!

Истанбул

Ебру и Мурат са женени и живеят с трите си деца - близначките Ада и Мая и малкия Рюзгяр. Семейството на Мурат е от Халфети - далечна провинция в Югоизточна Турция в близост до границата със Сирия. Във фамилното имение живеят майка му Кадрие, брат му Кендал с двете си жени, сестра му Мелек, и техния син Баран.

Мурат и Ебру присъстват на откриването на изложба в Истанбул. Срещат се с познати на Мурат от родния му край. Ебру вижда на една от снимките момче, което поразително прилича на Мурат. Пита го дали случайно не са роднини. Мурат отрича. Ебру е изненадана от поведението му.

Халфети

Кендал се държи грубо с първата си жена Емине и умствено изостаналия си син. Втората му съпруга, която е млада и привлекателна, очаква дете. На вечеря възрастната Кадрие съобщава радостната новина - очаква появата на Мурат.

Истанбул

Мурат съобщава на Ебру, че заминава за родния си град. Ебру посещава училището на Ада и Мая заради проблемното поведение на малката си дъщеря.

Халфети

Кендал отглежда Баран като свой син. Включва го в бизнес дела, свързани с продажбата на фъстъци. Изпраща Баран в дома на млада жена, негова подчинена, която трябва да въведе момчето в интимния свят на любовта.

Мурат пристига в бащиното си имение. Нарин трудно овладява емоциите си. Годините на раздяла с любимия мъж съвсем не са потушили чувствата ѝ към него.

Мурат пристига в офиса на Кендал. Случайно среща сина си Баран. Момчето е огорчено от отношението на Мурат към него и майка му. Мурат се отправя към срещата си с Кендал, който го чака на лодка на кея. Мурат настоява да получи своя дял от наследените от баща им земи, тъй като изпитва сериозни финансови затруднения и бизнесът му в Истанбул е изправен пред фалит. Кендал обвинява Мурат, че с необмислените си постъпки е разорил семейството. Отказва да даде съгласието си Мурат да продаде част от земите, завещани от дедите им.

Източник: ТВ Сага/Теленовелас Новини

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!