вторник, 1 октомври 2019 г.

Перспективите за превъоръжаване на сухопътните войски на България – очаквайте във „В развитие“ днес от 13 часа

Ексклузивни интервюта с производители на бойна техника в ефира на Bloomberg TV Bulgaria 

Какви са перспективите за превъоръжаване на Сухопътните войски на България и какви са предимствата на основните претенденти за модернизация на бойната ни техника? Отговорите на тези и още интересни въпроси очаквайте днес от 13 часа, в предаването „В развитие“,
по Bloomberg TV Bulgaria.
До края на годината Министерството на отбраната трябва да вземе решение какви ще са новите бронирани бойни машини, с които армията ни да се грижи за отбраната на страната през следващите години. Ведомството изпрати покани до някои от големите производители на военна техника, а Bloomberg TV Bulgaria ще покаже кои са преимуществата на всеки един от участниците.

Днес, в предаването „В развитие“ зрителите ще видят специално интервю на Йенс Бауер, старши директор "Международен бизнес" в General Dynamics, в което ще той ще очертае предложението на компанията за модернизация на българската пехота.
След това, в студиото на Bloomberg TV Bulgaria, ще влезе Яне Райколайнен, вицепрезидент на Patria Land, другата компанията, участник в надпреварата за окомплектоването с нова бойна техника. Пред водещия Делян Петришки  Райколайнен ще представи офертата и възможностите за превъоръжаване на българската пехота.

Покана от Министерството на отбраната за участие в търга за модернизация на армията ни очакват и от американската компания The Armored Group (TAG). Какви са предложенията им, зрителите ще разберат от интервю с Аспарух Пилософ, представител на TAG за България и Робърт Паздерка, главен изпълнителен директор на TAG.

Не пропускайте ексклузивните интервюта, посветени на превъоръжаването на Сухопътните войски, днес в предаването „В развитие“, от 13 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!