неделя, 8 септември 2019 г.

TBC Entertainment Group - сезон 2019/2020

Здравейте приятели, сезон 2019/2020 в платформите на TBC Entertainment Group ще ви предложи много нови преживявания.

Официалният старт на есенния сезон е на 16 септември с новото издание на музикалната класация BULGARIAN IDOL, която ще определи новият музикален идол на България.

От същата дата стартираме един нов проект ексклузивно в социалната мрежа Facebook. "Бъди сценарист" ще ви предлага сюжет за епизод на български сериал всеки ден от понеделник до събота. Ние само ще нахвърляме действието, а вие ще давате вашите предложения за развитието на епизода. Ще има дни с по един, два или три сериала измислени от нас и надяваме се продължени от вас.

Всяка сряда ще можете да гледате новата ни рубрика за феновете на автомобилите "Топ Скорост", където всяка седмица в ново видео ще се опитваме да сме ви полезни.

Всеки петък в новата ни игра озаглавена "Шеметна надпревара" един от вас ще може да спечели специална награда. Играта отново ще се провежда ексклузивно във Facebook, където ще ви задаваме въпрос свързан с някоя световна дестинация. В рамките на 60 минути след задаването на въпроса ще определяме и победителя. Това означава, че трябва да сте бързи.

Вече вероятно сте забелязали, че разширихме портфолиото си от страници в социалната мрежа Facebook. Това се прави с цел навлизане на новия модел Social Media First (Където новините се появяват първо в социалната мрежа).

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!