събота, 14 септември 2019 г.

Новите приключения на Анджерина Балерина и важни уроци за живота с Робокар Поли по JimJam през октомври

Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2019 по детския телевизионен канал JimJam.

Премиера
Анджелина Балерина
Сезони 3 и 4
От 21-ви октомври, всеки ден в 07.52, 08.38, 08.49, 13.39, 13.51, 19.47 и 19.56 ч.

Следвайте 8-годишната малка мишка с голямо сърце Анджелина, докато тя се впуска в следващия етап от живота си в ново училище, където научава нови форми на музика и танци. Ще видите Анджелина да се премества в нова къща в Чипинг Чедър, да посещава Академия Камамбер, да се сприятелява с нови колоритни герои, включително с новата си учителка - г-жа Мими.

Специални JimJam маратони всеки уикенд!
Маратони на сериала „Робокар Поли“
Всяка събота и неделя през септември от 10.00 ч.!

В едно малко градче често има инциденти – кола, която се плъзга от скала в дъжда, автомобилна катастрофа или пък дете, заключено в горяща къща. Но в градчето действа способен и всеотдаен спасителен екип.  Във всеки епизод спасителният екип на града спасява героите от неприятности, като накрая им дава и ценни съвети.
Сериал „Робокар Поли“ показва на децата важни уроци за живота, докато ги учи, че полицията, пожарната команда и спасителните екипи са добри хора и помагат на другите. Автомобилите се трансформират в различните епизоди на сериала, за да бъдат полезни и да помагат на всички, които имат нужда от това...

Учи и играй! Тематични образователни блокове
Всеки ден от 9.00 до 10.00 ч. и от 17.00 до 18.00 ч.

През октомври тематичните образователни блокове на JimJam ще представят епизоди от поредиците „Отгатни колко те обичам“, „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“ и „Меси отива в Окидо“

Отгатни колко те обичам

Този награждаван сериал представя един безкраен акварелен пейзаж на гъсти гори, мързеливи реки и слънчеви ливади, където е домът на две кафяви зайчета -  Малкото кафяво зайче и неговия баща – Голямото кафяво зайче. Малкото кафяво зайче задава на Голямото кафяво зайче вечния въпрос, "Отгатни колко те обичам?" и филмът продължава с това как в отговор двамата използват все по-големи и по-големи сравнения, за да покажат колко много се обичат. Сюжетът е простичък, но показва реално любовта, която зайчетата изпитват едно към друго и представя образователни истории за приятелство, семейни ценности и приключения.

Хари и неговата кофа, пълна с динозаври

Малкият Хари знае, че той е най-късметлийското дете в света – получил е подарък, какъвто никой друг не притежава… кофа, пълна с играчки-динозавърчета, които оживяват, за да станат най-добрите му приятели. Тази кофа има тайна - използвайки силата й, Хари може да пътува с динозаврите си в удивителна земя на въображението, наречена Дино Свят.

Меси отива в Окидо

„Меси отива в Окидо“ е комедийно приключение, научно-образователен сериал, следващ едно любопитно, търсещо приключения и непокорно чудовище, наречено Меси, докато то намира отговорите за всичко, което едно малко дете иска да знае ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!