петък, 20 септември 2019 г.

Чудовища и извънземни от древността History2 през октомври

Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2019 по канал HISTORY2.

MONSTERQUEST
От 2-ри октомври, всяка сряда, 22.00 ч.


„MONSTERQUEST“ отделя измислиците от често объркващите факти за ужасяващи чудовища, страховитите митове и вечните легенди в историята. От чудовищни същества до гневни богове, тази поредица разказва невероятни истории, които разкриват изненадващи истини.

Поредицата предлага научен подход към останалите следи от загадъчни същества по целия свят с епизоди, посветени на чудовището от Лох Нес, на Голямата стъпка, известен и като Саскуоч, на върколаците и дори на един сталинистки опит за създаване на раса от супер войници чрез кръстосване на хора и маймуни… В поредицата има една част история, една част наука и една част… чудовища… Всеки епизод е мини-пътуване до отдалечен кът от света, обитаван от необикновени създания. Съществуват ли наистина чудовища? И въпреки че чудовищата може да не са непременно истински, във всеки епизод има истински учени…

ИЗВЪНЗЕМНИ ОТ ДРЕВНОСТТА
Всеки вторник, 22.00 ч.


„Извънземни от древността“ изследва противоречивата теория, според която извънземни са посещавали Земята в продължение на милиони години. От ерата на динозаврите до древен Египет, от ранните пещерни рисунки до продължителните масови наблюдения в САЩ, всеки епизод от този хитов сериал на HISTORY представен от Джорджо А. Цукалос, придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните противоречия, разказите от първо лице и обоснованите теории, свързани с този многовековен дебат. Дали преди хиляди години интелигентни същества от Космоса са посещавали Земята?

DEEP SEA SALVAGE
Всеки четвъртък, 22.00 ч.


Продължава борбата на семейство Бисо от Луизиана за отстраняването на хиляди тонове метал от морското дъно, които заплашват да унищожат околната среда, ако не бъдат премахнати незабавно.  Спасяването на морето е мисия за семейството и техните екипи от инженери, водолази и експерти, които продължават с професионализъм, изобретателност и отдаденост да разрешават на пръв поглед неразрешими проблеми. Изтегляне на парче срутен мост от река, издигане на карго кораб от подводния му гроб, взривяване на морското дъно за изваждане на газопроводи са само част от спасителните подводни мисии, представени в „Deep Sea Salvage“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!