неделя, 1 септември 2019 г.

Спасяване на морето по History2 през септември

Както вече ви уведомихме от 20-ти август 2019 г. канал H2 вече е с ново лого и ново име - HISTORY2.

Представяме ви анонси за акцентитe и премиерите през септември 2019 по канал HISTORY2.

DEEP SEA SALVAGE

От 19-ти септември, всеки четвъртък, 22.00 ч.


"На кого се обаждате, когато хиляди тонове метал на дълбочина над 100 фута във водата заплашват, че ще унищожат околната среда, ако не бъдат премахнати незабавно? Семейство Бисо от Луизиана е отговорът на този въпрос в продължение на повече от век, трупайки дълга история на опит в изпълнение на невероятно опасното и изискващо висока техническа подготовка задължение за изравяне и отстраняване на металните отпадъци от морското дъно и спасяване на морето. 
За всяка мисия семейство Бисо събира екип от инженери, водолази и експерти, за да разрешат на пръв поглед невъзможен проблем. Изтегляне на парче срутен мост от река, издигане на карго кораб от подводния му гроб, взривяване на морското дъно за изваждане на газопроводи – Бисо и техният екип не просто използват технология, за да изпълнят своите задачи, те често я измислят, докато отиват към поредната си дълбокоморска инженерна задача и прилагат невероятни иновационни техники в своите спасителни подводни мисии. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!