събота, 14 септември 2019 г.

Тайнствената НЛО програма на Пентагона, завръщането на „Дървосекачите“ и най-добрите ковачи от американската армия по History през октомври

Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2019 по History SD & HD.

Нова ексклузивна поредица
Неидентифициран: Американското разследване на НЛО
От 1-ви октомври, всеки вторник, 23.00 ч.

През декември 2017 година „The New York Times“ публикува материал, посветен на тайнствената НЛО програма на Пентагона, съдържащ интервю с бившия служител от военното разузнаване и специален отговорен агент Луис Елизондо, който потвърждава съществуването на тайна държавна програма, за която Елизондо говори за първи път с Том ДеЛонг (съосновател и президент на Звездна академия за изкуство и наука и бивш член на групата „Блинк 182“) и Крис Мелън – бивш заместник помощник-секретар по отбраната и разузнаването. В интервюто си Елизондо разкрива поредица от изумителни срещи и и се впуска в интригуващи нови разследвания, които ще подтикнат обществото да си задава въпроси и да търси техните отговори.

Нова ексклузивна поредица
Дървосекачите: Завръщане
От 24-ти октомври, всеки четвъртък, 22.00 ч.

„Дървосекачите“ се завръщат по-големи, по-лоши и по-сурови от когато и да било. В продължение на повече от сто години герои, много от които – членове на фамилии от дървосекачи, чието родословие може да се проследи назад във времето до епохата на заселването на Запада, са прекарвали дните си сред извисяващи се дървета и мощни машини, а нощите си – в биваци далече от удобствата на цивилизацията. „Дървосекачите“ разказва тяхната удивителна история с подробности за индустрията на дърводобива и за това как технологията е променила живота на съвременния дървосекач, макар борбата на човека с природата да е останала същата. Опасността няма почивен ден, а тези смели мъже рискуват всичко всеки ден, заради добива на дървен материал. Скъсани кабели, изплъзнали се дървета и остри като бръснач резачки са само някои от опасностите, които застрашават ежедневно живота им. Всичко, което може да се обърка, се обърква. Не всички ще оцелеят, но оцелелите ще си завоюват място в дългия списък от мъже, които се наричат „Дървосекачите“.

Нова ексклузивна поредица
Спецове в заложната къща
От 7-ми октомври, всеки понеделник, 23.00 ч.

Новият сезон на „Спецове в заложната къща“ отново ще ви въведе в „кухнята“ на живописния свят на заложната дейност. Влезте в заложната къща за злато и сребро в покрайнините на Лас Вегас, където три поколения на фамилия Харисън – дядото Ричард, синът Рик и внукът Кори, ръководят заедно семейния бизнес. На всяка крачка от него има и спречквания, и приятелство, докато тримата мъже с острия си поглед и умения оценяват стойността на предметите, вариращи от обикновени до такива с историческа стойност, като самурайски меч от 16-ти век, картина на Пикасо или пък заповед за отлагане на екзекуция от 17-ти век... Те умеят да правят разлика между фалшификатите и автентичните експонати, намирайки отговора на въпросите, които всеки си задава – "Каква е историята на този предмет?” и "Каква е неговата стойност?"

Нова ексклузивна поредица
Изковани в огъня: Турнир на въоръжените сили
Нови епизоди, всеки четвъртък, 23.00 ч.

Новите епизоди продължават всеки четвъртък. В едно специално състезание от пет части най-добрите ковачи от всички области на американската армия – пехотата, въздушните сили и флота, се състезават за спечелването на място, където да представят своята област в битка за голямата награда – 50 000 долара. Първият рунд принадлежи на армията. В него четирима войници трябва да изковат кама V-42 за специалните сили. След безмилостна поредица от изпитания двама ковачи са изпратени в своите работилници, за да изковат сабя за офицер от американската армия. Победителят печели място в армейската ковачница, състезавайки се на финала на битката между различните области, победата в която ще му донесе гордост, слава и голямата награда от 50 000 долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!