събота, 28 септември 2019 г.

Акцентите по FOX през октомври

Представяме ви информация относно премиерите, които предстоят по FOX през октомври:

Война на световете – сезон 1
От 31 октомври, 2019 г., всеки четвъртък @ 21:00 ч. (x2 еп.)
Премиера за България


Сериалът е базиран на едноименната творба на Хърбърт Дж. Уелс. Действието се развива в Европа в наши дни и проследява апокалиптичните събития след появата на извънземен живот на нашата планета.
Когато астрономи засичат сигнал от друга галактика, това е сигурно доказателство за съществуването разумен извънземен живот. Човечеството очаква със затаен дъх осъществяването на контакт. Не се налага да чака дълго. За броени дни почти цялото човечество е унищожено, а в опустелия свят остават само малки общности от хора, които се превръщат в нещо повече от жертви в жестока война.
Когато извънземните кораби се появяват в небето, оцелелите започват да се питат кои са тези нашествениците и защо искат унищожението ни? Скоро след това ще стане ясно, че жестоката атака върху Земята не е случайна. Нейните кълнове са посадени пред очите ни.
Заснет с последно поколение техника, „Война на световете“ разказва една емоционална и изключително човешка история, която съчетава най-доброто от драмата и научната фантастика. Това е един разказ за обикновени хора, поставени в необикновена ситуация.

Агентите на ЩИТ - сезон 6
От 21 октомври, 2019 г., понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за България


В последния сезон, агентите на ЩИТ пътуват във времето, за да се озоват в едно антиутопично бъдеще, което трябва да бъде предотвратено. Екипът се изправя пред нови времеви линии и врагове от далечни светове. За да се справят, на агентите ще им е необходима голяма доза кураж, която успяват да намерят благодарение на семейството, приятелите и колегите си.

Участват:
Клоуи Бенет като Дейзи Джонсън
Кларк Грег като Фил Колсън
Елизабет Хенстридж като агент Джема Симънс
Хенри Симънс като директор Алфонсо „Мак” Макензи

Живите мъртви - сезон 10
От 7 октомври, 2019 г., понеделник @ 22:55 ч.
Премиера за България


Този сезон пресъздава историята, която се развива след 175-тото издание на комиксите.
Действието се фокусира върху подготовката на групата за война срещу Шептящите. Няколко месеца след панаира и безпощадното клане, извършено от Алфа, сезонът проследява как различните общности се обединяват около една обща идея. Всички те са готови да елиминират заплахата от Шептящите веднъж завинаги.

Участват:
Норман Рийдъс като Дарил Диксън
Данай Гурира като Мишон
Мелиса Макбрайд като Каръл Пелтие
Джош Макдермит като Юджийн Портър

Магнум – сезон 1
От 1 октомври, 2019 г., вторник – петък @ 22:55 ч.
Премиера за България


Тази нова поредица е римейк на един от най-емблематичните телевизионни екшън-сериали, с главно действащо лице детектив Магнум. Томас Магнум е бивш морски тюлен, който се завръща у дома от Афганистан, за да стане частен детектив в Хаваи. Използвайки своите специални умения и опит, Магнум работи по заплетени криминални случаи с неизменната помощ на своите приятели-ветерани Теодор Калвин, Орвил „Рик” Райт, както и бившият агент на МИ-6 Джулиет Хигинс.

В ролите:
Джей Ернандес като Томас Магнум
Пердита Уийкс като Джулиет Хигинс
Закари Найтън като Орвил „Рик” Райт

911 - сезон 3
От 22 октомври, 2019 г., вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България


Създателите Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър преоткриват телевизионната драма с „911“, като проследяват стресиращия живот на полицейските служители, парамедиците и пожарникарите, които попадат в опасни, шокиращи и сърцераздирателни ситуации. Те трябва да балансират между това да спасяват най-уязвимите и да решават проблемите в собствения си живот.

Участват:
Анджела Басет (Атина Грант)
Питър Краус (Боби Наш)
Дженифър Лав Хюит (Мади)
Оливър Старк („Бък“ Бъкли)
Аиша Хиндс (Хенриета „Хен“ Уилсън)
Кенет Чой (Хауи „Чимни“ Хан)
Рокмънд Дънбар (Майкъл Грант)

Риф Брейк – сезон 1
От 23 октомври, 2019 г., сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България


В главната роля на този вълнуващ и изпълнен с екшън сериал ще видите пленителната Попи Монтгомъри в ролята на Кат Чеймбърс. Тя е бивша крадла, която се е превърнала във „фиксър” за губернатора на красив тихоокеански остров. Тъмното минало на Кат ѝ дава безпогрешното усещане за разбиране на престъпниците и престъпленията, особено когато се замесва в опасни приключения и интриги на острова. Сериалът е продуциран от „ABC Studios” и „ABC Studios International” в партньорство с „M6. Mark Rosner”. Изпълнителни продуценти са Попи Монтгомъри и Рутан Секунда.

Участват:
Мелиса Бон като Ана Дюмон
Тамала Шелтън като Петра
Попи Монтгомъри като Кат Чеймбърс
Рей Стивънсън като Джейк

Кръв и съкровища – сезон 1
От 21 октомври, 2019 г., понеделник – сряда @ 21:00 ч.
Премиера за България


Този изпълнен с екшън и приключения сериал проследява историята на гениален антикварен експерт и коварен крадец на художествени произведения, които се съюзяват, за да хванат безмилостен терорист, който финансира атентатите си чрез крадени съкровища.
Дани Макнамара е бивш агент на ФБР и специалист по откраднати картини и артефакти. Лекси Вазири е изобретателна крадла, измъчвана от трагичната смърт на баща си, за която обвинява Дани. Когато терористът Карим Фарук изчезва с безценен артефакт и отвлича ментора на Дани – д-р Ана Кастило – Дани няма друг избор освен да потърси помощ от Лекси.
Докато преследват Фарук, се сблъскват с безскрупулни личности, които могат както да им бъдат полезни, така и да станат техни врагове. Помошник на Лекси и Дани е отец Чък, стар приятел на Дани, който работи за външното министерство на Ватикана.

Участват:
Мат Бар като Дани Макнамара
София Пернас като Лекси Вазири
Майкъл Джеймс Шоу като Ейдън Шоу
Катя Уинтър като Гуен Карлсън
Джеймс Калис като Саймън Хардуик
Одед Фер като Карим Фарук
Алисия Копола на Ана Кастило
Марк Галярди като отец Чък

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!