понеделник, 30 септември 2019 г.

Дрифт екшън, подводни приключения и екстремен падъл бординг по Extereme Sports Channel през октомври

Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2019 по Extreme Sports Channel.

 Drift Style & Blue World
От 21-ви октомври в 21:10


По Extreme Sports Channel стартира новият сериал „Drift Style“, който въвежда зрителите в света на Formula Drift Pro Championship. Сериалът ще изследва основите на бързо развиващия се спорт, ще представя неговите герои и невероятния екшън на състезателния ден, както и най-мощните състезателни дрифт коли, които разтърсват пистите. Веднага след „Drift Style“ Extreme Sports Channel ще излъчва и епизодите на „Blue World“ – отличена с награда „Еми“ подводна научно-приключенска поредица, продуцирана и водена от Джонатан Бърд, един от най-добрите световни подводни кинематографи.

Facing Waves & Epic Trails
От 22-ри октомври в 21.10 ч.

Вълнуващият нов сериал „Facing Waves“ следва най-добрите падъл бордисти в света, докато те посещават топ дестинациите за падъл бординг и изследват хората, местата и приключенията там. Стартиращият веднага след това „Epic Trails“ пък е визуално зашеметяващ телевизионен сериал, който „върви“ заедно с авантюриста на дивата пустош Ерик Хансън по време на неговото пътуване, целящо да открие най-невероятните пътеки в света.

 Fighting Fit & Next Stop
От 23-ти октомври в 21.10 ч.

Очаквайте по Extreme Sports Channel завладяващото риалити шоу „Fighting Fit“, което преобразява живота на различни хора от публиката. Шоуто дава представа за пътуванията на всеки човек и има за цел да превърне всички участващи в по-силни хора. Непосредствено след това можете да гледате епизодите на „Next Stop“ – нова вълнуваща поредица за пътувания, представяща хората и местата, които правят всяка дестинация уникална.

Liquid Edge & X Games Minneapolis
От 31-ви октомври в 22.10 ч.


Extreme Sports Channel ще предложи на зрителите двойни епизоди на изпълнени с екшън програми. Първо „Liquid Edge“ ще даде представа за света на водните спортове, като следва някои от най-добрите им представители, техните истории и приключения. „X Games Minneapolis“ пък предлага изключителни забавления, тъй като представянето на лятното издание на популярния спортен турнир със сигурност ще бъде изпълнено с грандиозни изпълнения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!