събота, 14 септември 2019 г.

Оцeляване в сурови условия по Outdoor Channel през октомври

Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври  2019 по Outdoor Channel.

DROPPED
Сезон 2019
От 29-ти октомври,  всяка делнична вечер – двойни епизоди в 20.30 ч.

В земя, образувана от вулкани и земетресения, Крис и Кейси Кийфър са спуснати в суровата пустош на Нова Зеландия с почти нищо друго, освен дрехите на гърба им. Стартирайки без карта, храна, подслон и запаси, братята трябва да разчитат на природата и да работят заедно, за да открият скромните скривалища на съвременно оборудване, които ще им помогнат да се върнат в цивилизацията. Това е истинско изпитание за умението на ловците да пътуват през тези покрити със зъбери планини, прорязани от разпенени води, за да достигнат навреме до точката, в която ще бъдат прибрани. “Dropped” е опасна надпревара за оцеляване, която превръща братята Кийфър от груби планинци в съвременни ловци.
През новия сезон 2019 на „Dropped“ спуснатите в сурови условия с ограничени ресурси братя ще срещнат нови предизвикателства, които ще опустошат телата и умовете им. Възникват конфликти. Напрежението ескалира. Но, Крис и Кейси трябва да се приспособят, ако искат да имат шанс да се върнат в цивилизацията. След като в продължение на години са подлагали на взаимно изпитание себе си, своята воля и Майката природа, дали този път братята Кийфър няма да срещнат препятствия, които не могат да преодолеят?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!