събота, 14 септември 2019 г.

Деца с паранормални способности и ролята на отровата при съвременните престъпления по Crime + Investigation през октомври

Представяме ви акцентитe и премиерите през октомври 2019 по канал Crime + Investigation.

Психо деца: Следващото поколение
От 2-ри октомври, всяка сряда, 22.00 ч.

Този октомври „Crime+Investigation“ се фокусира върху живота на някои много даровити деца със специална програмна селекция „Психо деца: Следващото поколение“. Преди 10 години „Психо деца“ проследи пътя на деца, които се учеха да контролират необикновените си способности, и това промени живота им. В новия сезон от осем епизода тези деца, които сега са реализирали се млади хора, ще работят за разгръщане на способностите на едно ново поколение психо деца. Те ще прекарат известно време с децата и техните семейства, за да им помогнат да контролират паранормалните си способности и да им покажат забележителната мощ на огромната им дарба. Не пропускайте „Ваканция с призраци“, „Мотив за убийство“, „Паранормални загадки“,  „Обладан“ и други предавания в селекцията „Психо деца: Следващото поколение“ – в последователни излъчвания всяка сряда вечер от 22.00 ч.

Отровни връзки
От 26-ти октомври, всяка събота, 23.00 ч.

В продължение на векове отровата е била една от опциите за защита, за справяне с ревността, за получаване на наследство и за отмъщение в престъпленията от страст. Тези хладнокръвно пресметнати убийства обикновено са дело на жени, но мъжете също имат своята роля в използването на отровата за справяне с враговете си. В новата поредица „Отровни връзки“ зрителите ще се запознаят с историята и науката, които се крият зад връзките на отровата със съвременните престъпления.

60 дни в Страната на наркотиците
Нови епизоди, всеки петък, 22.00 ч.

Татуси за герои
Нови епизоди, всеки петък, 23.00 ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!