четвъртък, 5 септември 2019 г.

Кметът на Габрово пред Bulgaria ON AIR: Фокусираме се върху инвестиции в крайните квартали

Интервюто на Таня Христова е част от рубрика „Директно от общините” на предаването „Директно“
Насочваме инвестиции към крайните квартали, които имат огромна нужда от реновиране, заяви кметът на Габрово Таня Христова в интервю за предаването „Директно“ по Bulgaria ON AIR.
„В реализацията на която и да е инициатива – ремонт на малка улица или цял квартал, се стремим да работим с всички останали експлоатационни дружества, за да може подземната инфраструктура да бъде подменена и след това да бъде поставен асфалт и улично осветление“, обясни градоначалникът.
Интервюто на Таня Христова е част от специалната рубрика на предаването „Директно“ – „Директно от общините“, която в периода от 29 август до 6 септември ще срещане зрителите с кметове на шест града, които ще коментират основните проблеми в общините, които управляват и плановете им за тяхното решение. 
Пред камерата на Bulgaria ON AIR Христова припомни, че предстои завършването на обходния път на Габрово „Това е един изключително важен проект не само за Габрово, но и за цялата страна, защото ще свърже Северна и Южна България“, коментира кметът. 
По думите й, за да бъдат задържани младите хора в града, е нужно да бъдат създадени условия на сигурност и стабилност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!