събота, 14 септември 2019 г.

Започва новият сезон на “Мултимедия” по Bulgaria ON AIR

Любопитни теми, нови рубрики и експозиции в студиото ще видят зрителите през есента
От днес в ефира на Bulgaria ON AIR стартират новите издания на предаването за съвременна култура от България и света - „Мултимедия“, с водещ Даниел Ненчев. Както досега, то ще се излъчва всяка събота и неделя от 11 до 12:30 часа.
Тази събота, 14 септември, акцентът ще бъдат новите идеи и проекти за градската среда на успешните български архитекти Пламен и Росица Браткови. Специален гост е Ерол от „Уикеда”, който има нов самостоятелен проект.
В неделя, 15 септември, „Мултимедия“ ще срещне зрителите с аниматора от Холивуд Антони Христов,  участвал в създаването на едни от най-популярните анимационни филми в света като
„Играта на играчките“, „Търсенето на Немо“ и др.  Той се връща в България, за да създаде своя академия. В предаването в неделя ще бъдат представени и новите издания на фестивалите Cinelibri и Part of Heart.
„Мултимедия“ през новия телевизионен сезон ще предложи и нови рубрики. Една от тях е „Откритие“, която представя събития и явления от света - за първи път в ефира на България. В „Игра на асоциации“ пък значими български артисти играят на асоциации с ключови думи и понятия от съвременната култура.
Акцент в предаването през есента ще е и темата за свободата – в контекста на предстоящата 30-годишнина от началото на демократичните промени в България.
През новия сезон студиото на „Мултимедия“ ще продължи да функционира и като изложбено пространство. Ще бъдат представени експозиции със съвременен графичен дизайн – графикатурите на проф. Иван Газдов, нова българска типография и др.
Не пропускайте „Мултимедия“ - всяка събота и неделя от 11:00 часа по Bulgaria ON AIR.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!