вторник, 3 септември 2019 г.

Кметът на Добрич пред Bulgaria O AIR: Нужни са около 5 години за преасфалтиране на всички улици в града

Интервюто на Йордан Йорданов е част от рубрика на предаването „Директно“ – „Директно от общините“
Около 5 години ще са нужни на местната власт, за да преасфалтира всички улици в Добрич. Това заяви кметът на града Йордан Йорданов в предаването „Директно“ по Bulgaria ON AIR.
„Много малки улици в града вече са преасфалтирани, но за да се обхване целият град са нужни около 5 години“, коментира градоначалникът.
Интервюто му е част от специалната рубрика на предаването „Директно“ – „Директно от общините“, която в периода от 29 август до 6 септември ще срещане зрителите с кметове на шест града, които ще коментират основните проблеми в общините, които управляват и плановете им за тяхното решение. 
Йорданов припомни, че всеки момент приключва проектът за изграждане на воден цикъл в града, който ще реши най-големия проблем на жителите на Добрич. 
„Години наред жителите на града бяха подложени на воден режим. Над 80% от мрежата беше компрометирана, но с изграждането на проекта ще решим този проблем“, заяви кметът.
По думите му има доста сигнали от граждани за нередности, свързани с изграждането на водния цикъл, част от които били неоснователни. 
„Има недоволство от това, че хидрантните крановете стърчат. Това са крановете, от които се нуждаят пожарникарите в случай на пожар и те са изградени така, както се изграждат в целия свят“, поясни кметът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!