неделя, 1 септември 2019 г.

"Див мед" с Чаатай Улусой - турски хит се завърта по bTV Lady

bTV Lady пуска "Див мед" (Delibal) с Чаатай Улусой (Емир от "Огледален свят", Яман от "Кварталът на богатите", Сарп от "Вътрешен човек") и Лейля Лидия Туутлу (Дерин от "Сърцето на града", Из от "Любов под наем").

Драмата на Ай Япъм ще бъде показана следващата неделя (08-и септември) от 18:00 до 20:00 часа по bTV Lady.

Филмът е заснет през 2015 г., като в него участват още Хюсеин Авни Данял ("Черната перла", "Горчива любов"), Назан Кесал (Госпожа Фазилет и нейните дъщери"), Мустафа Авъран ("Листопад", "Север Юг"), Дефне Каялар ("Кварталът на богатите", "Сърцето на града") и други.

Историята разказва за двама млади, които се борят с емоциите, мечтите си и семействата си. Фюсун е блестяща студентка, чиято съдба е да се влюби в Баръш - музикант, който има психическо разстройство. Двамата се сближават и започват да възприемат недостатъците си. Те стават зависими един от друг, а връзката им става вредна за самите тях.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!