неделя, 1 септември 2019 г.

"Гранд" - нов хитов сериал продължение на "Хотел Елеон" и "Кухня" започва по bTV Comedy

Голяма изненада за феновете на хитовите сериали "Кухня" и "Хотел Елеон".

bTV Comedy пуска продължението на двата сериала, озаглавено "Гранд".

Първи сезон на руския хит "Гранд" стартира на 12-и септември (четвъртък) от 23:30 часа, веднага след финала на "Хотел Елеон" - от 23:00 часа. От 13-и септември (петък) вече "Гранд" ще се ротира всеки делник от 23:00 до 00:00 часа с повторения от 13:00 до 14:00 часа.

До момента в Русия са излъчени два сезона от "Гранд", всеки един с по 21 епизода. Предстои да бъде заснет и излъчен трети сезон.

Историята:
Амбициозната и склонна към авантюри студентка пети курс на Алтайския университет по туризъм и отдих Ксения Завгородняя мечтае да работи в хотелиерския бизнес и да отвори собствен хотел. Но натрапчивото внимание на ректора заплашва не само плановете на Ксюша, но и по-нататъшното й обучение във ВУЗ-а. Момичето открива смел, но много скандален изход от ситуацията, след който се налага да се спасява с бягство от Барнаул… Ксюша заминава за Москва, с надеждата да започне работа на рецепцията в хотела, в който работи неин роднина.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!