петък, 13 септември 2019 г.

Ексклузивни гости и анализи на важните бизнес новини в ефира на Bloomberg TV Bulgaria и през новия телевизионен сезон

Предаванията „Смарт час“ и „Бизнес среща“ с нов начален час, „ИмоТиТе“ с нови рубрики

Ексклузивни гости, анализи и коментари на последните бизнес новини от водещи експерти ще предложи Bloomberg TV Bulgaria и през новия телевизионен сезон. От средата на септември в ефира на единствената бизнес телевизия в България се завръщат няколко предавания, които ще предложат интересни теми и гости на зрителите.

Предаването за актуални тенденции в българското и световното образование „Смарт час“, с водещ Живка Попатанасова, се завръща на 16 септември с нов начален час – 20 часа. Първото издание за новия сезон е посветено на новата учебна година. Преподавателят и съосновател на „Технократи“ Ивайло Бонев ще коментира предстоящите промени в образователната система. След това предаването ще се фокусира върху интереса на българските студенти към образованието в Обединеното кралство на фона на Брекзит. 

С нов начален час ще бъде и авторското предаване на Таня Кръстева „Бизнес среща“.  Новите издания на телевизионния формат, в който предприемачи и мениджъри на компании споделят опита си, започват от 17 септември, от 20 часа и ще се излъчват от вторник до петък. В първото издание за новия сезон зрителите ще разберат как се тестват фармацевтичните продукти от управляващия директор на „Байер България“ Екатерина Карпузова. Отговор на въпроса как се привличат таланти в софтуерната индустрия ще даде Тодор Гигилев, изпълнителен директор на софтуерния стартъп Dreamix. 

В първото издание на предаването „ИмоТиТе“ на 22 септември, от 21 часа,
зрителите ще имат възможност да видят ексклузивно интервю с президента на датския мебелен гигант JYSK – Ян Бьо, който ще очертае как ще изглеждат логистичните бази на бъдещето. В пилотното за сезона издание водещият Христо Николов ще коментира тенденциите на имотния пазар заедно с председателя на Националното сдружение „Недвижими имоти“ Добромир Ганев и Георги Заманов, главен изпълнителен директор на „Алианц банк България“.
През новия телевизионен сезон предаването „ИмоТиТе“, съвместно със сайта imoti.net, ще представя полезна информация за средните цени и наеми в различните райони на големите градове в страната.
Още една нова рубрика очаква зрителите на предаването, посветена на знакови сгради с историческа стойност в София. В нея ще се разказва за миналото и настоящето на красиви и емблематични сгради в града. 

С нови интересни теми се завръща и технологичното предаването UpDate. Всяка събота и неделя от 19:30 часа водещите Елена Кирилова и Бойчо Попов ще показват постижения в хайтек индустрията, актуални тех джаджи и най-интересните мобилни приложения и платформи. На 21 септември важните събития в Apple ще коментират 
Стоян Попов и Христо Нейков, Opa Solutions. А на 22 септември зрителите ще видят любопитно интервю с Искрен Кулев, съосновател на платформата за ангажиране на бизнеса със социални каузи Kind Link.

През октомври Bloomberg TV Bulgaria ще отбележи четвъртата си годишнина на българския медиен пазар с годишната конференция The Next Big Thing. На 17 октомври в София световни експерти ще дискутират каква е новата визия за икономически модел и какви ще са предизвикателствата, към които бизнесът е нужно да се приспособи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!