неделя, 15 септември 2019 г.

Бизнесменът Димитър Калайджиев напусна „Фермата: Нов свят“

Военният Станислав Борисов извоюва първа победа за отбора на сиромасите
Младият бизнесмен Димитър Калайджиев е първият участник, напуснал „Фермата: Нов свят“. В съботния дуел със Станислав Борисов от отбора на сиромасите той загуби с 2:8, но получи аплодисменти и респект от противника си. „Ти си достоен млад българин и първият човек, на когото ще се обадя, като изляза от тук!“, заяви капитанът от българската армия, който успя да отбележи първата победа за отбора на сиромасите от началото на шоуто. След шест дни на лишения и упорит труд Борисов и съотборниците му се отдадоха на заслужено празненство, докато настроението при чорбаджиите бе минорно след загубата. Въпреки това те  не пропуснаха да вдигнат тост в името на напусналия си съотборник. В края на дуела Димитър използва възможността да отправи апел към зрителите и съотборниците си, за да акцентира върху най-голямото богатство – децата. „Аз ще се обърна към родителите, защото затова и дойдох в предаването. Нека загърбим егото си, когато правим деца. Нека не се учим през децата на живот, а да направим дете, когато сме готови, защото тези крехки създания не могат да се защитят и травмите впоследствие са жестоки. Родители, мислете преди да действате, защото всичко – от малкото шамарче до хубавата прегръдка, има значение за бъдещето на това дете!“. Калайджиев призна, че говори от собствен опит, тъй като е станал баща млад и се е развел със жена си съвсем скоро.
Стартът на първия елиминационен дуел в пети сезон на шоуто бе повече от емоционален за него, след като получи неочаквано признание от баща си. С влизането си в шоуто Митко заяви, че го намира за авторитарен и контролиращ родител, и голямата му мечта е да не прилича на него. Калайджиев призна, че е израснал в семейство с пари, но без любов, и отношенията с баща му Румен дълги години са били обтегнати. „Запомни, че това е само едно състезание. Голям е този, който може да бъде победител, но и победен. Ти си роден победител. Сега искам да ти кажа нещо, което никога не си чувал от мен. Аз се гордея дълбоко в себе си през цялото време с това, че си мой син, но не съм ти го казвал, не съм го показвал“. С тези думи общинският съветник от Благоевград се обърна към сина си, който обаче бе видимо по-трогнат от видеообръщението на 2-годишната му дъщеричка, която живее в Пловдив с майка си.
Преди дуела Митко получи правото да подреди точките за всяка битки срещу капитана от българската армия Станислав. С най-малък брой – 1 точка, той оцени първото предизвикателство „Лабиринт“, което изисква сериозна гъвкавост и пълзене. 4 точки определи за въпросите от Алманаха, където благодарение на доброто си представяне записа единствените си две точки в дуела. „За 24 часа няма как да се превърна във войник, но пък имах време да почета и като една прилежна ученичка да науча доста за личностите в Алманаха“, аргументира се той.
По време на дуела Митко успя да прояви и чувство за хумор, като поиска целувка от водещия Андрей вместо награда за положените усилия в една от битките. След като даде всичко от себе си, но не успя да надвие опонента си, под екзалтираните възгласи на съотборниците си Калайджиев се преви да си поеме въздух, а Андрей го тупна по рамото: „Страхотен беше, наистина!“. „Ще ме целунеш ли?", контрира го Митко, а Андрей отсече: „Не искам да те целувам сега, но ако продължаваш да се справяш толкова добре, след четвъртата битка ще те целуна!“.
До обещаната целувка така и не се стигна, тъй като Димитър не успя да надвие Станислав в игрите и напусна шоуто завинаги. В прощалното си писмо той ще номинира първия претендент за фермер на седмицата в отбора на чорбаджиите, а за сиромасите тази роля ще поеме спечелилият им съотборник.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!