вторник, 3 септември 2019 г.

Война и предизвикателства в най-мащабния сезон на уеб сериала „Следвай ме“

Истинска буря от емоции очаква тийнейджърите в последния мега сезон на най-успешната българска уеб продукция „Следвай ме“. Редица драматични обрати, изненади и неочаквани ситуации предстоят от 9 септември във Vbox7 >> https://bit.ly/2lAZb55
Финалът на хитовата поредица проследява последната учебна година в най-дългия си сезон до момента – цели 30 епизода ще разкрият отношенията на абитуриентите и всички неща, които ги вълнуват. Част от героите ще насочат вниманието си към любовта, а други към образование. За трети пък предстоят неочаквани професионални предложения.
Положителните трепети в очакване на бъдещето обаче няма да продължат дълго, защото предстои нова война. Между кого ще бъде тя и какви жертви ще вземе борбата за надмощие?
Към каста в последния, шести сезон на „Следвай ме“, ще се присъединят рапърът и влогър Васил Андонов, по-известен като PicPukk и инфлуенсърът Никол Бутева. Двамата правят своя дебют във вълнуващия мистъри уеб сериал "Килерът". Приятели или врагове ще се окажат, ще стане ясно на 9 септември във Vbox7.
Разкриващата света на съвременните тийнейджъри драма „Следвай ме“ се превърна в най-гледания уеб сериал с над 50 милиона гледания на всички платформи, 120 000 фена в социалните мрежи, над 300 онлайн и офлайн публикации, телевизионни интервюта и лайв-чатове с актьорите.
“Следвай ме“ е една от най-успешните български уеб продукции до момента с рекордни постижения сред феновете, редица номинации и награди от най-престижните филмови европейски фестивали, като става и безспорен фаворит на феновете на наградите „NOVA подкрепя българските филми” 2018 сред уеб продукциите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!